Ispanija – finale: Ispanijos pergalė prieš Prancūziją paženklinta nuostabiu jaunojo talento įvarčiu © UEFA nuotr.

Vokietijoje vykstančio Europos futbolo čempionato pusfinalyje Ispanija iškovojo kelialapį į finalą.

Isapnijos rinktinė atsitiesė po šalto dušo ir rezultatu 2:1 nugalėjo prancūzus.

Rungtynės prasidėjo žaibišku puolimu ir jau 8-ąją minutę Kyliano Mbappe skersuotas kamuolys pasiekė Randalą Kolo Mouni galvą, kuris nukreipė kamuolį į varžovų vartus ir išvedė Prancūziją į priekį.

Visgi Ispanija turėjo savo atsaką, 21-ąją minutę Ispanijos supertalentas nuostabiu užsuktu smūgiu iš už baudos aikštelės pataikė į virpstą, o nuo jo atšokęas kamuolys įskrido į Prancūzijos ginamus vartus ir rezultatas tapo lygus.

Vos po 4 minučių Ispanija vėl susikūrė pavojingą progą, o aštrus Dani Olmo kamuolys pažemę atsimušė į Prancūzijos gynėjo koją, po kurios kamuolys dar kartą atsidūrė Prancūzijos vartų tinkle ir Ispanija jau buvo priekyje.

Po itin greitų divejų įvarčių Prancūzija ėmė kontroliuoti kamuolį, tačiau progos realizuoti nepavyko, o Ispanija šventė pergalę pusfinalyje rezultatu 2:1.

Prancūzai rungtynėse atliko daugiau smūgių į vartus ir į vartų plotą, tačiau ispanai kontroliavo kamuolį ilgiau (58 proc.).

Finale Ispanijos rinktinė susitiks su Anglijos ir Nyderlandų pusfinalio poros nugalėtoja. Rungtynės tarp Anglijos ir Nyderlandų bus žaidžiamos rytoj, 22 va. Lietuvos laiku.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos