Lietuvos futbolo rinktinės rungtynės dėl tragiškos vejos situacijos nebus žaidžiamos Kaune © Organizatorių nuotr.

Penktadienį Kaune turėjusios įvykti UEFA Tautų lygos rungtynės tarp Lietuvos ir Kipro rinktinių yra perkeliamos į kitą stadioną.

Rungtynės vyks tuo pačiu laiku – penktadienį 19.00 val. Lietuvos laiku, tačiau rungtynės yra perkeliamos į Marijampolės stadioną.

Trečiadienį Kaune nusileidusi Kipro rinktinės delegaciją šįryt apsilankė Dariaus ir Girėno stadione, o pamatę tragišką vejos situaciją po neseniai įvykusio atlikėjos Jessicos Shy koncerto nusprendė pasiūlyti galimybę rungtynes žaisti kitame stadione. Lietuvos rinktinės delegacija, po gauto UEFA organizacijos sutikimo, šiai minčiai pritarė, todėl rungtynės likus vos dienai persikėlė į kitą miestą.

„Dėl tokios situacijos – gėda ir apmaudu. Sunku suvokti, kad dar kovo mėnesį mūsų teiktos mintys ir indikacijos stadiono valdytojui dėl stadiono būklės bei galimų pasėkmių buvo neišgirstos ir dabar turime tokią situaciją.

Pinigai į turėjusias Kaune įvykti rungtynes bus grąžinami, o rungtynės Marijampolėje sirgaliai galės stebėti nemokamai. Visgi, jog sirgaliai galėtų patekti į stadioną, jie privalo kakava.lt internetinėje svetainėje išsiimti nemokamus bilietus.

Ciklo pradžia pažymėta tamsia dėme, o dabar kalbėti svarbiausia ne apie finansinius nuostolius, o apie stadiono operatoriaus tinkamai nesuvaldytą situaciją prižiūrint stadioną ir žalą mūsų sirgaliams bei futbolui.

Kitus klausimus išspręsime vėliau, o dabar turime atsiprašyti mūsų žiūrovų, per parą laiko pasiruošti rungtynių vykdymui kitame mieste ir pakviesti mūsų sirgalius palaikyti mūsų komandą Marijampolėje, o rinktinė, esu įsitikinęs, kovai atsiduos dvigubai“, – teigė LFF prezidentas Edgaras Sttankevičius.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos