Lietuvos rinktinė nusileido ir Kosovui © lff.lt nuotr.

Lietuvos nacionalinė vyrų rinktinė sužaidė savo trečiąsias rungtynes UEFA tautų lygos turnyre. Dariaus ir Girėno stadione lietuviai priėmė Kosovo rinktinę ir į du varžovų įvarčius atsakė Pauliaus Golubicko taikliu smūgiu.

Rungtynėse Kaune buvo patirtas pralaimėjimas 1:2 (0:1), tad Lietuvos ekipa turnyre vis dar žengia be taškų. Artimiausią antradienį mūsiškiai Kaune

Artimiausios rungtynės Lietuvos rinktinės lauks antradienį – nuo 21:45 val. Dariaus ir Girėno stadione vyks dvikova su Rumunijos atstovais. Bilietus į rungtynes platina kakava.lt platforma.

Lietuviai rungtynes pradėjo kiek susikaustę ir už tai varžovai juos nubaudė įvarčiu, kai savo individualų meistriškumą parodė Edonas Zhegrova.

Po praleisto įvarčio lietuviai atsitiesė ir pradėjo vis dažniau rasti kelius prie varžovų vartų. Gvidas Gineitis pasiuntė kamuolį į vartus, bet teisėjo vėliavėlė pakilo į viršų ir smūgis dėl nuošalės buvo atšauktas.

Antrame kėlinyje Kosovui pavyko savo persvarą padidinti. Nepaisant to, lietuviai rankų nesudėjo ir toliau siekė pelnyti įvartį. Tą jiems padaryti pavyko antro kėlinio antroje pusėje, kai po sėkmingo Gyčio Paulausko epizodo iš arti įmušė Paulius Golubickas.

Visgi pelnyti antrą įvartį lietuviams nepavyko, tad teko pripažinti varžovų iš Kosovo pranašumą.

Rungtynių statistika: Lietuva – Kosovas 1:2 (0:1);

Kauno Dariaus ir Girėno stadionas, teisėjas – Ondřej Berka (Čekija);

Įvarčiai: 84 min. Paulius Golubickas (Lietuva); 20 min. Edon Zhegrova, 65 min. Ermal Krasniqi (Kosovas);

Įspėti: 14 min. Edvinas Girdvainis, 53 min. Artemijus Tutyškinas (Lietuva); 45+3 min. Donat Rrudhani, 51 min. Lumbardh Dellova, 86 min. Elvis Rexhbecaj (Kosovas);

Lietuvos rinktinės sudėtis: Edvinas Gertmonas, Artemijus Tutyškinas, Edvinas Girdvainis, Kipras Kažukolovas, Modestas Vorobjovas (59 min. Paulius Golubickas), Armandas Kučys (79 min. Giedrius Matulevičius), Justas Lasickas (59 min. Fedor Černych), Vykintas Slivka, Gvidas Gineitis, Pijus Širvys, Artūr Dolžnikov (77 min. Gytis Paulauskas).

Atsargoje: Mantas Bertašius, Deividas Mikelionis, Rokas Lekiatas, Tomas Kalinauskas, Domantas Antanavičius, Valdas Paulauskas, Titas Milašius, Dominykas Barauskas.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos