Paaiškėjo visos EURO 2024 ketvirtfinalio poros ir rungtynių laikai © UEFA nuotr.

Antradienį finišavo Europos futbolo čempionato aštuntfinalio etapas.

Paskutinėse rungtynėse Nyderlandų rinktinė nesunkiai rezultatu 3:0 palaužė kiek netikėtai E grupės lydere tapusia Rumunijos rinktinę. Kitose rungtynėse Turkija paneigę prognozes atsilaikė ir rezultatu 2:1 nugalėjo Austrijos rinktinę.

Pirmoji ketvirtfinalio dvikova bus viena aršiausių – susitiks šeimininkė Vokietija prieš Ispanija. Rungtynės vyks Štutgarte, 19:00 val. Lietuvos laiku.

Taip pat liepos 5-ąją dieną susitiks ir Portugalijos bei Prancūzijos rinktinės, kurios rungtyniaus Hamburge, 22:00 val. Lietuvos laiku.

Kitoje atkrintamųjų medžio pusėje Anglija kovos prieš puikią formą demonstruojančius šveicarus. Rungtynės vyks Diuseldorfe, liepos 6-ąją dieną, 19:00 val. Lietuvos laiku.

Paskutinis ketvirtfinalio mūšis tarp Nyderlandų ir Turkijos Berlyne vyks taip pat liepos 6-ąją dieną, 22:00 val. Lietuvos laiku.

Vokietijos ir Ispanijos rungtynių nugalėtojas susitiks su Portugalijos ir Prancūzijos rungtynių laimėtojais, o Anglijos ir Šveicarijos mūšio laimėtojai kovos prieš Nyderlandų ir Turkijos rungtynių nugalėtojais.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos