J. Paulo ir M. Perry paskutinė akistata baigėsi chaosu: vyko masinis apsistumdymas © „Stop“ kadras

Liepos 20-ąją dieną ringe susitiks „Youtube“ žvaigždė Jake'as Paulas ir buvęs itin ryškus UFC kovotojas Mike'as Perry. Kova vyks Tampoje esančioje „Amalie“ arenoje, o bokso kova truks 10 raundų.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį vyko paskutinė kovotojų akistata, kurioje netrūko nemalonumų ir didelės įtampos, o visa tai baigėsi masiniu apsistumdymu.

Akistatos metu J. Paulas tvirtino, kad kovą užbaigs jau pirmajame raunde, kai nokautuos M. Perry, o pastarasis teigė, kad yra pasirengęs kovoti. Vykstant pozavimui buvęs UFC kovotojas pastumė J. Paulą, o tuomet J. Paulas dar stipriau stūmė jį atgal. Po šio incidento turėjo įsikišti apsauga.

Po šio incidento M. Perry teigė: „Jie sunkiai dirba, kad jį apsaugotų, bet rytoj vakare ringe, kai būsime tik aš ir jis, jokios apsaugos nebus. Jis kris ant žemės. Matėte, kaip sunkiai turėjo dirbti tie dideli vyrukai, kad mane patrauktų? Aš stūmiausi per visą šūdą, judindamas visus jų užpakalius. Tai lyg 1000 svarų spaudimas. Rytoj vakare jam tai padarysiu. Suspardysiu tavo užpakalį, Jake‘ai“.

J. Paulas taip pat turėjo ką pasakyti: „Jis yra lengvutis ir mažas. Dana White‘as sakė, kad jeigu jis sugebės mane nokautuoti, suteiks jam UFC kontraktą. Dana, tu gali suplėšyti tą suknistą sutartį, nes aš sumalsiu M. Perry. Bet kuris jūsų MMA kovotojas bus sutriuškintas. Jie nenori manęs šiame sporte ir nekenčia, kad aš vadovauju šiam sportui“.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos