M. Tysonas prieš kovą su J. Paulu teigė atvirai: „Tai tikrai ne dėl pinigų. Iš kanapių verslo uždirbu kiekvieną dieną“ © Scanpix nuotr.

Nors bokso legendos Mike'o Tysono (50-6, 44 nokautai) ir per „Youtube“ platformą išgarsėjusio beveik 30 metų jaunesnio kovotojo Jake'o Paulo profesionalų bokso kova kelia daug kontraversiškų nuomonių, visgi lapkričio 15-ąją dieną Teksase esančioje „AT&T“ arenoje kova turėtų įvykti.

Spaudos konferencijoje M. Tysonas griežtai atsakė, jog ši kova nėra dėl pinigų. Legenda teigė, jog tai daro iš noro patirti riziką.

„Galėčiau kasdien gauti čekį už kanapes“, – teigė M. Tysonas. „Man svarbiausia – rizika. Aš esu vyras, noriu pasitikrinti, kas aš iš tikrųjų esu, noriu pasirodyti prieš visą pasaulį. Tai vienintelis dalykas, kurį aš mokėjau daryti nuo 14 metų. Ši kova mano finansinės situacijos nepakeis. Tai tiesiog darau tai, ką noriu daryti“.

Šių kovotojų akistata turėjo įvykti jau liepos 20-ąją dieną, tačiau tuomet 58-erių metų M. Tysonas patyrė sunkių sveikatos problemų, dėl kurių kova turėjo būti atšaukta. Visgi, nors pastarasis vis dar jaučia sveikatos problemų padarinius, jis teigia, jog spės atsigauti ir galės kovoti.

„Dabar sunku vaikščioti, bet po dviejų mėnesių būsiu puikios formos. Kova laimima salėje“ – kalbėjo M. Tysonas.

Nors M. Tysonas iš kovos ir nesiekia pinigų, visgi suma, kurią kovotojai gaus už kovą yra įspūdinga – 80 mln. dolerių.

Primename, jog M. Tysonas profesionalioje kovoje nedalyvavo jau beveik 20 metų, paskutinė jo kova vyko 2005 metais.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos