UTMA: M. Narauskas įtempto 5 raundo dėka šventė pergalę prieš teisėjus  už pralaimėjimą kaltinusį D. Dirkstį © „Stop“ kadras

Rugsėjo 28-ąją dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksta jau devintasis „Unique and Talented Martial Artists“ (UTMA) organizacijos renginys – „UTMA 9“.

Vienoje įdomiausių renginio kovų susitiko arogantiškasis Dominykas Dirkstys (4-1 UTMA) ir Mindaugas Narauskas (2-1 UTMA). Šį kartą M. Narauskas svėrė 79,8 kg, tuo tarpu D. Dirkstys – 81,2 kg.

Kovoje, kurioje figūravo UTMA svorio kategorijos iki 81 kg kikbokso čempiono titulas, šį kartą ir vėl nugalėjo „Žalgirio“ arenoje gausiai palaikomas M. Narauskas.

Tai antrasis kartas kuomet susitiko šie du kovotojai, pirmąjį kartą D. Dirksčio ir M. Narausko kova baigėsi pastarojo pergale. Antroji šių kovotojų kova turėjo įvykti šių metų balandį, tačiau kovos dieną D. Dirkstys kovoje nepasirodė dėl sveikatos problemų.

Jau kovos pradžioje M. Narauskas išliejo varžovo kraują – D. Dirkščiui susitrenkus galvomis prakirto akies kraštą, dėl kurio kova buvo trumpai sustabdyta, kad būtų galima sutvarkyti žaizdą. Pirmuose dviejuose raunduose aktyvesnis ir tikslesnis atrodė M. Narauskas.

Trečiajame raunde M. Narauskas atgaudinėjo energiją, o D. Dirkstys stengėsi tuo pasinaudoti. Raundo pabaigoje iš kovotojų pasipylė smūgių lavina, kurią sustabdė pasibaigęs raundo laikas. Ketvirtajame raunde vaizdas buvo panašus – D. Dirkstys atrodė šviežesnis, o kovos baigtis nusikėlė į lemiamą raundą.

Penktajame raunde abu kovotojai numanydami, jog šis raundas yra lemiamas, buvo atsargūs. M. Narauskas kontroliavo ringo vidurį, o paskutinėmis kovos sekundėmis kovotojai dar kartą apsikeitė stipriais smūgiais.

Kovos teisėjai lėmė, jog vos keliais smųgiais daugiau penktame raunde pataikiusio M. Narausko ranka kilo į viršų.

 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos