A. Trinchieri pateikė mintis po antrosios pergalės pasiruošimo cikle: „Tam tikrose vietose patobulėjome“ © „Žalgiris“ nuotr.

Sekmadienį Kauno „Žalgiris“ antrose draugiškų rungtynių ciklo varžybose rezultatu 94:62 sutriuškino Rimo Kurtinaičio treniruojamą Baku „Sabah“ ekipą iš Azerbaidžano.

Po antrosios pergalės vyriausiasis „Žalgirio“ treneris Andrea Trinchieri teigė, jog buvo patenkintas auklėtinių pasirodymu ir pastebėjo, jog žaidėjai jau antrosiose rungtynėse atrodo patobulėję kaip komanda.

„Tam tikrose vietose patobulėjome, nors buvome šiek tiek sunkesni dėl krūvio treniruotėse. Tikiu, kad šios rungtynės yra skirtos tam, kad pamatytume, kokioje vietoje mes esame ir ką darome“, – teigė specialistas iš Italijos.

Kauniečių treneris kalbėjo, jog klaidos, darytos rungtynių metu, bus ištaisytos bėgant laikui, kol komandą įsižais kartu.

„Akivaizdu, kad dar turime gerinti pastovumą ir discipliną. Šie dalykai ateis su laiku, žaidžiant kartu. Iš kitos pusės, šiandien parodėme nemažai geros energijos“, – sakė „Žalgirio“ strategas.

Mattas Mitchellas šiose rungtynėse neretai įžaidinėjo kamuolį „Žalgirio“ atakose – tai buvo trenerio sprendimas.

„Puolime nusprendėme žaisti be pozicijų. Mattas gali daryti labai daug dalykų. Bandau kažką, kas tiktų mūsų žaidėjams“, – pakomentavo A. Trinchieri.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos