„B Tribūna“ skatina „Rytą“ nesiderėti su „Twinsbet“ arena ir rungtyniauti „Jeep“ arenoje © Pauliaus Žukausko nuotr.

Vilniaus „Ryto“ klubas derasi su Vilniaus „Twinsbet“ arena dėl sutarties sąlygų ir teisės rungtyniauti jų arenoje artėjančiame sezone, tačiau ištikimiausi „Betsafe-LKL“ čempionų sirgaliai „B Tribūna“ ragina klubą atsisakyti šio sumanymo.

Savo „Facebook“ socialinės medijos paskyroje „B Tribūna“ išreiškė poziciją rungtyniauti mažesnėje „Jeep“ arenoje, kurią jie vadina namais, vietoj to, kad kaip jie patys sako, „maitinti rusišką mešką“.

„Atėjo laikas mums būti pirmiems. Su tokiomis nuotaikomis rytfaniai sutiko ir praleido vasarą. Įspūdingą sezono kulminacija, kuri parodė koks yra mūsų ir klubo potencialas. Atrodė, kad nėra kito sprendimo nei likti toje arenoje ir toliau auginti fanų bazę.

Tačiau atėjo laikas būti pirmiems ne tik krepšinio aikštelėje. Atėjo laikas pastatyti savo vertybes aukščiau visų ekonominių interesų ir pagaliau pasakyti nebešerkim tos rusiškos sabakos savo pašonėje. Visą vasarą vyko tampymasis dėl geresnių sąlygų, tačiau kam mums tai reikalinga?

Laikas nustoti užsiiminėti principinę poziciją tik kai mums tai patogu. Taip tik maitiname rusišką mešką ir leidžiame jai pačiai nemokamai dalinti bilietus į rungtynes patys juos apmokėdami. Laikas kovoti su priešu ne tik krepšinio aikštelėje. Ne tik žodžiais, bet ir darbais. Ypatingai po pastarųjų dienų S. Malinausko paskelbtos informacijos dėl už ASG kyšančių Kremliaus oligarchų nagų.

Prisiminkime ir praėjusį sezoną toje arenoje, kur būti nebuvo jauku. Jie netapo mūsų namais, o kitą sezoną matysime tik dar daugiau erzinančių reklamų kišančių savo produkciją į akis ir reklamuojančią rusų oligarchų verslus. Prisiminkime ir provokacijas iš ložių, kuomet samdiniai darė viską, kad tik suerzintų mūsų bendruomenę ir sukeltų konfliktą.

Suprantame, kad kyla abejonių kaip tai sutiks fanų bendruomenė po tokio sezono. Bet galime patikinti, kad ji supras. Supras egzistuojant aiškiai vizijai ir planui kur mes einame toliau. Mes suprasime ir darysime viską, kad šį planą įgyvendintume, o ne priklausytume nuo konkurentų malonės.

Apibendrinus situaciją skatiname rinktis, kad ir mažesnius, bet namus. Mažesnius, bet su laisve neremti priešo, kurio vertybės akivaizdžiai mums nepriimtinos. Norime aiškumo dėl naujos arenos ir vizijos kur eisime, o ne bergždžio stumdymosi su vagnerio pilotais. Pasirinkus priešingą variantą netylėsime, tad mūsų nuomonė dar tikrai bus išgirsta.“, – savo nuomonę „Facebook“ paskyroje išreiškė „Ryto“ sirgaliai.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos