Dar viena Tel Avivo „Hapoel“ staigmena – komandą papildys P. Beverley © „Bucks“ nuotr.

Tarpsezonio komplektacijos darbus tęsianti Tel Avivo „Hapoel“ pasipildė dar vienu itin ryškiu žaidėju.

Europos taurėje rungtyniausiantis klubas jau kiek anksčiau pasirašė sutartis su tokiais žaidėjais kaip Eurolygoje žibėjusiu Jonathanas Motley, „Ryto“ lyderiu Marcusu Fosteriu, Benu Bentilu ar Joe Raglandu. Šį kart „Hapoel“ vadovybė driokstelėjo dar stipriau – Izraelio žiniasklaida skelbia, jog į komandą atvyksta Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) blogiukas Patrickas Beverley.

Tai patvirtino ir pats dešimtį metų NBA lygoje praleidęs gynėjas, viešai pasisakydamas: „Jie suteikė man viską, ko prašiau, negalėjau atsisakyti“.

Nors didžiąją karjeros dalį amerikietis praleido už Atlanto, visgi jis jau turi sukaupęs europietiško krepšinio patirties, kadangi būtent čia padėjo pirmuosius profesionalo karjeros žingsnius.

2008 metais metęs universitetą P. Beverley atstovavo Dnepro „Dnipro“ komandai iš Ukrainos, po sėkmingo etapo persikėlė į Pirėjo „Olympiacos“ gretas, o dar vėliau apsivilko Sankt Peterburgo „Spartak“ marškinėlius, kol galiausiai išvyko rungtyniauti į NBA.

Per ilgą ir sėkmingą karjerą NBA 36-erių metų P. Beverley spėjo sužaisti 666 mačus, per kuriuos vidutiniškai rinko 8,3 taško, 4,1 atkovoto kamuolio ir 3,4 rezultatyvaus perdavimo, o stipriausioje pasaulio lygoje gynėjas buvo laikomas gynybos specialistu.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos