Eurolygos baudos: tarp nubaustųjų – Belgrado ekipos ir A. Trinchieri © Pauliaus Žukausko nuotr.

Pirmieji keturi Eurolygos reguliariojo sezono turai neapsiėjo be nesklandumų.

Po atliktų tyrimų Eurolyga priėmė sprendimą skirti baudas, o viena iš jų atiteko ir Kauno „Žalgirio“ vyriausiajam strategui Andrea Trinchieri.

Specialistas už komentarus apie teisėjų darbą po antrojo turo rungtynių prieš Pirėjo „Olympiacos“ susilaukė 5 tūkst. eurų baudos.

Baudų neišvėngė ir abu Belgrado klubai, rungtyniaujantys Eurolygoje. Visgi, „Partizan“ klubui buvo skirta 5 tūkst. eurų bauda už sirgalių mestus žiebtuvėlius į aikštę 3-iojo Eurolygos turo metu prieš Miuncheno „Bayern“ klubą.

Tuo tarpu „Crvena Zvezda“ susilaukė griežtesnės bausmės – klubui teks susimokėti 25 tūkst. eurų baudą už 4-ajame ture taip pat į aikštę skriejusius sirgalių daiktus bei įžeidžiančias skanduotes prieš Barselonos „Barcelona“ klubo gynėją Keviną Punterį, kuris dar praėjusiame sezone buvo „Partizan“ klubo narys.

Baudos susilaukė ir Bolonijos Virtus vyriausiasis treneris Luca Banchi, kuris, dėl komantarų apie teisėjų darbą po 3-iame ture vykusių rungtynių rungtynių prieš Kauno „Žalgirį“, turės susimokėti 6,5 tūkst. eurų baudą.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos