G. Maldūnas tikisi didelio sirgalių palaikymo prieš pirmas Europos taurės rungtynes namuose © LKL.lt nuotr.

Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ krepšininkai jau šiandien (antradienį) stoja į kovą pirmosiose Europos taurės namų rungtynėse – į Aukštaitiją atvyksta Jeruzalės „Hapoel” iš Izraelio.

Pirmąjį turnyro mačą išvykos rungtynėse Ankaroje, po atkaklios kovos, panevėžiečiai pralaimėjo „Turk Telekom” ekipai (72:66), bet šeštadienį vietiniame fronte palaužė Vilniaus „Wolves Twinsbet” (83:81).

„Nuotaikos neblogos, – komandos emociją prieš laukiančią dvikovą komentavo Gabrielius Maldūnas. – Pasiekėme gerą pergalę praėjusį savaitgalį Lietuvos krepšinio lygoje (Betsafe-LKL), tai kažkiek nuotaika geresnė po praeito pralaimėjimo Europos taurėje. Bandysime namuose atsidaryti pergalingai.”

Šio vakaro varžovas, Jeruzalės „Hapoel” klubas – vienas iš Izraelio krepšinio flagmanų, kurio gretose pastaruosius du sezonus Eurolygoje su „Valencia” žaidęs Jaredas Harperis bei buvęs „Ryto” gynėjas Speedy Smithas. 

„Tai labai greita komanda, turi gerus individualius žaidėjus, – varžovus apibūdino Gabas. – Viskas priklausys nuo mūsų gynybos ir kaip mes joje dirbsime.”

Pastaraisiais Europos taurės sezonais „7bet-Lietkabelis“ kur kas geriau atrodo namų aikštelėje. Praėjusiame sezone iš viso pasiektos septynios pergalės, iš kurių šešios būtent namuose, o 2022-23 m. sezone laimėtos septynerios namų rungtynės.

„Žinoma, namų faktorius yra labai didelis dalykas, – namų arenos svarbą išskyrė Maldūnas. – Išvykose, ne paslaptis, mums sekasi sunkiau. Namuose reikia iškovoti kuo daugiau pergalių, kad patektume į kitą etapą. Tikimės didelio sirgalių palaikymo ir užvedimo.”

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos