G. Masiulis lieka „Ryto“ gretose © Pauliaus Žukausko nuotr.

Vilniaus „Ryto“ klubas išsaugojo čempioniškos komandos puolėją.

Oficialiai pranešta, jog Gytis Masiulis ir toliau rungtyniaus Vilniuje. Tuo pasidžiaugė ekipos sporto direktorius Artūras Jomantas.

„Džiaugiamės, kad pavyko pasiekti susitarimą ir Gytis nusprendė karjerą tęsti „Ryto“ komandoje. Jis mūsų gretose rungtyniauja jau keletą metų, tiki kryptimi, kuria komanda žengia, ir yra puikiai pažįstamas mūsų trenerių štabui. Kiekvieną vasarą, vienas iš pagrindinių tikslų yra išsaugoti komandos branduolį – tai būtina, norint ir toliau augti. Šį sezoną Gytis veikiausiai turės kiek kitokį vaidmenį komandoje, ir tikimės, kad parodys visą savo potencialą.“

G. Masiulis „Betsafe-LKL“ pirmenybėse per beveik 16 minučių rinko 8,1 taško, 3,3 atkovotų kamuolių ir 0,7 rezultatyvių perdavimų vidurkį.

FIBA Čempionų lygos turnyre lietuvis per 16 minučių pelnydavo 8,6 taško, atkovodavo 3,2 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 0,8 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

„Rytas“ šią vasarą be G. Masiulio jau išsaugojo Gytį Radzevičių ir Ąžuolą Tubelį, o prie komandos prisijungė Martynas Paliukėnas, Ignas Sargiūnas ir legionierius Savionas Flaggas.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos