I. Brazdeikis – aktyviai medžiojamas „Žalgirio“ ir „Baskonia“ ekipų © FIBA nuotr.

Po puikaus pasirodymo su Lietuvos rinktine lange atrankoje į pasaulio čempionatą Ignas Brazdeikis sulaukė rimto dėmesio iš dviejų Eurolygos komandų.

BasketNews žurnalistas Donatas Urbonas patvirtino vakar internete pasirodžiusią informaciją, kad 23-ejų lietuvio paslaugomis domisi Kauno „Žalgiris“ bei Vitorijos „Baskonia“. 

„Baskonia“ ieško pamainos į NBA (Jutos „Jazz“) išvykstančiam Simone Fontecchio, o „Žalgiris“ jau kurį laiką domėjosi I. Brazdeikio paslaugomis.

I. Brazdeikis praeitą NBA sezoną už Orlando „Magic“ rinko po 5 taškus (43,1 proc. iš žaidimo), atkovojo po 1,7 kamuolio ir atlikdavo po 0,9 rezultatyvaus perdavimo per 13 minučių.

Šią vasarą Kanadoje gyvenantis lietuvis pasirinko atstovauti Lietuvą, o ne dalyvauti NBA vasaros lygoje, kur viską jis jau buvo įrodęs. Vis dėlto pagrindinis puolėjo siekis išlieka gauti NBA kontraktą. 

G lygoje Brazdeikis rinko po 20,8 taško. Atrankos rungtynėse su Lietuva puolėjo vidurkis siekė 14,5 taško ir 3,5 atkovoto kamuolio. 

Ilgai lauktą debiutą teigiamai įvertino tiek NBA rungtyniaujantis Domantas Sabonis, tiek rinktinės treneris Kazys Maksvytis ir kiti krepšinio ekspertai.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos