Į „Žalgirį“ grįžęs I. Brazdeikis: „Tikiuosi būti geriausia savo versija“ © zalgiris.lt nuotr.

Sekmadienį Vilniaus oro uoste netrūko žalios spalvos, nes vienas po kito į Lietuvą atvyko Kauno „Žalgirio“ naujokai ir pora senbuvių.

Dar prieš savaitę į Lietuvą atvyko Mattas Mitchellas, o vakar Lietuvą pirmasis pasiekė į komandą po metų pertraukos sugrįžtantis Ignas Brazdeikis.

„Džiaugiuosi sugrįžęs į Lietuvą, puikus jausmas. Nekantriai laukiu naujo sezono. Šią vasarą įdėjau daug darbo, tobulinau daug žaidimo elementų. Tikiuosi būti geriausia savo versija ir padėti komandai“, − vos nusileidęs Vilniaus oro uoste sakė I.Brazdeikis, pasidžiaugęs ir geru oru.

Į Lietuvą grįžo ir Brady Manekas, kuriam tai bus jau antrasis sezonas Kauno komandoje.

Kiek vėliau oro uoste pasirodė dar du „Žalgirio“ legionieriai: serbas Alenas Smailagičius ir amerikietis Tyrone‘as Wallace‘as.

„Turėjau gan ilgą kelionę, ypatingai keliaujant su savo vaikais, – sakė „Žalgirio“ naujokas T.Wallace‘as, į Lietuvą atvykęs su savo šeima. – Esu pasiruošęs naujam sezonui. Nemažai dirbau šią vasarą. Laukiu susitikimo su treneriais ir komandos draugais.“

Paskutinieji Vilniaus oro uoste leidosi prancūzas Sylvainas Francisco ir amerikietis Bryantas Dunstonas.

Pirmadienį žalgiriečiams yra atliekami medicininiai patikrinimai, antradienį laukia fizinių testų diena, o į pirmąją treniruotę komanda susirinks rugpjūčio 21-ąją. Jau rugsėjo 4 ir 8 dienomis „Žalgiris“ žais ir pirmąsias draugiškas rungtynes, kurias tiesiogiai transliuos „Žalgiris Insider“.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos