J. Jarutis pristatė naują „Žalgiriui“ skirtą dainą © „Stop“ kadras

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ ekipa pradės Eurolygos sezoną, kuomet sezono atidarymo rungtynėse „Žalgirio“ arenoje varžysis prieš Barselonos „Barcelona“ klubą.

Kaip ir kasmet, 2024-2025 metų sezoną kauniečiai pradės atnaujintu komandos pristatymu, o renginio pradžią vainikuos ir naujausia garsaus lietuvių atlikėjo Justino Jaručio daina gyvai, skirta būtent „Žalgirio“ komandai.

„Man, žmogui kuris nuo vaikystės namuose ant sienų matė jauno Arvydo Sabonio su „Žalgirio“ apranga nuotraukas, turėti galimybę prisidėti prie organizacijos, yra neįkainojama patirtis. Visada svajojau kažkokiu būdu prisidėti prie mylimiausios savo komandos. Svajonės pildosi“, – teigė atlikėjas.

Atlikėjas neslėpė džiaugsmo ir dėkojo už galimybę sukurti dainą „Žalgiriui“, kuri vadinasi „Žaliai Balti Dievai“.

„Nors sukurti dainą „Žalgiriui“ užtruko dvejus metus, dabar drąsiai galiu sakyti, kad mums pavyko. Esu labai dėkingas komandos administracijai ir „Green White Boys“ už pasitikėjimą bei prisidėjimą prie šio kūrinio“, – pridūrė J.Jarutis.

Ištikimiausi kauniečių sirgaliai ne tik filmavosi vaizdo klipe, bet taip pat prisidėjo ir prie dainos žodžių kūrimo.

Daina „Žaliai Balti Dievai“ taps naujuoju žalgiriečių himnu ir skambės per kiekvienas „Žalgirio“ namų rungtynes, o ištikimiausi fanai „Green White Boys“ skatins visos arenos sirgalius kelti šalikus į viršų.

Jau šį ketvirtadienį „Žalgiris“ žais pirmąsias sezono namų rungtynes, kuriose bus pristatytas naujas aikštės parketas, komandos pristatymas bei J. Jaručio daina.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos