K. Maksvytis pasisakė apie ateitį rinktinėje: „Spendimą turiu“ © FIBA nuotr.

Lietuvos rinktinė naktį iš sekmadienio į pirmadienį pralaimėjo olimpinio atrankos turnyro finalą, kuomet Kazio Maksvyčio auklėtiniai turėjo pripažinti šeimininkų Puerto Riko krepšininkų pranašumą rezultatu 68:79.

Vyriausiasis Lietuvos rinktinės treneris po skaudaus pralaimėjimo pasisakė apie ateitį Lietuvos rinktinės vyr. stratego pareigose: „Sprendimą turiu, bet pirmiausiai turiu jį pasakyti federacijos vadovams“, – sakė jis.

Treneris trumpai aptarė ir pralaimėtą turnyro finalą: „Žiūrint į rungtynes, Puerto Rikas pelnė 79 taškus, kaip tokiai puolime komandai, nėra labai daug, bet patys surinkome žemiau vidurkių.

Ką jie padarė kitaip, tikėjomės, kad jie dvigubins Domą, bet jie dvigubino Grigonį. Labai spaudėsi baudos aikštelėje, kas eliminavo Mariaus ir Domo taškus. Nesugebėjome išnaudoti susikurtų erdvių iš jų susispaudimo. Prametėme daug gerų metimų ir kartais sau pamaišėme, neišlaikydami gero spacingo“, – kalbėjo treneris.

K. Maksvytis bandė paaiškinti ir savo auklėtinių pramestus laisvus metimus: „Manau, kad tai nuovargis, įtampa, bandėme kabintis į rungtynes, buvome šalia jų, bet, deja, nepavyko“.

Lietuvos rinktinės vairininkas pripažino, kad lietuviai atkarpose be Domanto Sabonio žaidė geriau.

„Ypatingai pirmoje pusėje, kai išėjo antras penketas, neliko tokio dėmesio Mariui ir Domui, atrodė, žaidėme kiek geriau“, – teigė K. Maksvytis.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos