Naujas potencialus „Wolves“ lyderis A. Andrewsas: „Krepšinis Lietuvoje užima svarbią kultūros dalį“ © Eurocup nuotr.

Penktadienio popietę Vilniaus oro uoste nusileido lėktuvas su „Wolves Twinsbet“ gynėju Andrew Andrewsu. Badalonos „Joventut“ gretose Ispanijoje praėjusį sezoną rungtyniavusiam amerikiečiui dar šią savaitę bus atlikta medicininė patikra, po kurios jis prisijungs prie savo naujosios komandos ir pradės ruoštis sezonui.

Dėl šeimyninių aplinkybių savaite vėliau nei kiti sostinės ekipos legionieriai į Lietuvą atvykęs 188 cm ūgio krepšininkas pripažino, kad turi mažai informacijos apie Lietuvą.

„Man tai jau yra 9 sezonas, kai profesionaliai žaidžiu krepšinį. Teko kelis sykius susidurti su Lietuvos komandomis per keletą metų. Tikrai žinau, kad krepšinis čia užima svarbią kultūros dalį, žmonės myli krepšinį. Todėl daugiausia, ką žinau, yra tai, kad tai yra tikra krepšinio šalis“, – sakė A. Andrewsas.

Krepšininkas pasidžiaugė po ilgos kelionės pagaliau pasiekęs naująją savo karjeros stotelę. Kelionė iš Sietlo į Vilnių per Amsterdamą truko 16 valandų. 

„Atvykti nėra sunku, sunkiau bus prisitaikyti prie laiko skirtumo, nes esu iš Vakarų pakrantės. Šiuo metu mano namuose yra 4 valanda ryto. Žinote, kaip tokiais atvejais būna. Esu tiesiog pavargęs, bet džiaugiuosi atvykęs“, – oro uoste kalbėjo „Wolves Twinsbet“ naujokas.

Paklaustas, ką veikė per vasaros atostogas, krepšininkas teigė, kad jos jam yra labai laukiamos, nes, grįžęs namo į valstijas, jis gali leisti laiką su savo mažamete dukra.

„Man tai yra vienas svarbiausių dalykų gyvenime“, – šypsojosi krepšininkas.

Klaipėdoje stovyklaujanti „Wolves Twinsbet“ šeštadienį sužais pirmąsias draugiškas rungtynes pasirengimo būsimam sezonui cikle. Vilniečių varžove bus Rostoko „Seawolves“ komanda, kovojanti Vokietijos Bundesligos čempionate.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos