Naujasis Lietuvos krepšinio lygos partneris – „Čili Pizza“ © Pauliaus Žukausko nuotr.

Naujajam „Betsafe-LKL“ sezonui įgaunant pagreitį, Lietuvos krepšinio lyga plečia savo partnerių gretas – jas papildo „Čili Pizza“, vienas didžiausių restoranų tinklų Baltijos šalyse.

Nuo šiol socialiniuose tinkluose aistruoliams bus reguliariai pristatomi „skaniausi“ rungtynių epizodai, o „Čili Pizza“ restoranuose visoje Lietuvoje bus transliuojami svarbiausi „Betsafe-LKL“ mačai.

„Ši partnerystė svarbi ir naudinga ne tik abiem pusėms, bet ir mūsų aistruoliams. Drauge mes sieksime dar labiau įtraukti krepšinio sirgalius ir kurti išskirtinę žiūrėjimo patirtį, sujungiant sporto ir maisto malonumus. „Čili Pizza“ taps savotiška „Betsafe-LKL“ ambasada, fanų sambūrio vieta, kurioje visi galės pasisotinti ne tik picomis, bet ir krepšinio teikiamomis emocijomis“, – sakė LKL generalinė direktorė Rasa Liuimienė.

„Čili Pizza“ restoranuose rūpinamės kiekvienu svečiu. Visi geri laikai ir nauji prisiminimai prasideda nuo skanaus maisto, puikios kompanijos ir šiltų akimirkų. Bendradarbiavimas su Lietuvos krepšinio lyga mums simbolizuoja sinergiją tarp nuostabių emocijų ir naujų prisiminimų“, – sako „Čili Pizza“ restoranų tinklą valdančios bendrovės „LTK Food Group“ generalinė direktorė Goda Karosaitė.

„Čili Pizza“ yra vienas didžiausių restoranų tinklų Baltijos šalyse ir jau 27 metus skaičiuojantis prekės ženklas, kuris, kaip ir krepšinis, Lietuvoje augino ne vieną kartą.

„LTK Food Group“ priklausantį „Čili pizza“ restoranų tinklą sudaro 48 restoranai: 29 Lietuvoje ir 19 Latvijoje. Daugiau informacijos rasite čia

Prekės ženklas mylimas dėl dėmesingo aptarnavimo, aukštų kokybės standartų ir patiekalų skonio. Stebėkite „Betsafe-LKL“ rungtynes „Čili Pizza“ restoranuose arba užsukite po rungtynių ir pasimėgaukite gardžiais užkandžiais, sočiomis picomis ir specialiais pasiūlymais, skirtais tikrų fanų kompanijoms.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos