NBA Vasaros lygoje – dar vienas dėjimais pažymėtas rezultatyvus M. Buzelio pasirodymas © Scanpix nuotr.

NBA Vasaros lygoje lietuvis Matas Buzelis ir toliau atsikleidinėja gražiausiomis spalvomis.

Lietuvis trečiame savo Vasaros lygos mače vėl skrajojo virš lanko, tačiau jo atstovaujama Čikagos „Bulls“ ekipa (1/2) rezultatu 77:85 (31:17, 13:21, 20:24, 13:23) turėjo pripažinti Detroito „Pistons“ (2/1) krepšininkų pranašumą.

Pirmajame kėlinyje „Bulls“ greitai pabėgo ir susikrovė solidžią persvarą (31:17), tačiau Detroito komanda šį atotrūkį ženkliai sumažino dar iki ilgosios pertraukos – 38:44.

Antroje rungtynių pusėje „Pistons“ perėmė iniciatyvą ir jos iš rankų neišleido, o prastas Čikagos krepšininkų tritaškių pataikymo procentas neleido jiems sugrįžti.

Efektingais dėjimais vėl pasižymėjęs M. Buzelis per 32 minutes surinko 18 taškų (6/12 dvit., 1/6 trit, 3/4 baud.), atkovojo 3 kamuolius, išrašė 4 blokus, perėmė 2 kamuolius, tačiau 2 kartus suklydo ir kartą prasižengė.

Sekančias rungtynes „Bulls“ žais naktį iš penktadienio į šeštadienį, kuriose susidurs su Atlantos „Hawks“ ekipa, kuri šią naujokų biržą turėjo pirmąjį šaukimą ir pasirinko Zaccharie Risacherą. M. Buzeliui tai bus puiki proga išsibandyti jėgas, kadangi lietuvis dar prieš naujokų biržą metė pirmajam šaukimui iššūkį susitikti aikštelėje ir susigrumti „1 prieš 1“.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos