„Neptūnas“ ir „Lietkabelis“ išsaugojo svarbius veteranus © LKL.lt nuotr.

Klaipėdos „Neptūnas“ ir Panevėžio „7Bet-Lietkabelis“ kitame sezone turės svarbius sudėties veteranus.

Uostamiečio ekipa oficialiai paskelbė, jog Žygimantas Janavičius „Neptūno“ komandoje rungtyniaus ir kitame sezone. Tai bus jau šeštasis gynėjo sezonas karjeroje vilkint Klaipėdos komandos marškinėlius.

„Žygis yra toks žaidėjas, kurį savo komandoje norėtų turėti kiekvienas treneris. Puikiai skaito žaidimą, turi aukštą krepšinio intelektą, fantastiškai skirsto kamuolius komandos draugams – dėl šių dalykų jis yra vienas labiausiai patyrusių ir vertinamų įžaidėjų lygoje, todėl jis mums padės pasiekti svarbius tikslus“, – apie veteraną kalbėjo komandos strategas Georgios Vovoras.

Šiame sezone „Betsafe-LKL“ čempionate 35-erių „Neptūno“ atakų organizatorius fiksavo 7,9 taško, 2,2 atkovoto kamuolio, 6,2 rezultatyvaus perdavimo ir 10,7 naudingumo balo statistiką.

Ž. Janavičius yra visų laikų LKL rezultatyvių perdavimų rekordininkas – jo sąskaitoje 1965 rezultatyvūs perdavimai per 439 rungtynes.


Tuo tarpu Panevėžio „7Bet-Lietkabelis“ išsaugojo savo komandos kapitoną.

Panevėžio klubas oficialiai paskelbė, jog pratęsia sutartį su Vyteniu Lipkevičiumi, kuri galios dar 2 sezonus.

Kitą sezoną tai bus jau 6-asis sezonas iš eilės, kuomet V. Lipkevičius dėvi „7Bet-Lietkabelio“ klubo marškinėlius.

35-erių puolėjas šiame „Betsafe-LKL“ sezone rinko 7,3 taško, 4,8 atkovoto kamuolio ir 11,8 naudingumo balo vidurkius. Europos taurėje lietuvis buvo dar naudingesnis – 8,7 taško, 4,9 atkovoto kamuolio ir 13,6 naudingumo balo per rungtynes.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos