Nuo kito sezono „Žalgirio“ Eurolygos kovas transliuos TV3 © zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ kovas nuo artėjančio 2025-2026 m. sezono bus transliuojamas vienuose televizijos namuose – TV3 kanalų grupėje. 

Nuo artėjančio rudens žalgiriečių rungtynes Eurolygoje galėsime stebėti per TV3 televiziją, o naujos kartos Go3 televizija transliuos kitas Eurolygos regualiariojo sezono bei atkrintamųjų kovas.

TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė teigia, jog populiariausias Europos klubinis krepšinis grįžta ten, kur jo vieta.

„Eurolyga – svarbiausios klubinio krepšinio varžybos Europoje, o krepšinis visuomet buvo neatsiejama TV3 dalis. Jau kelis dešimtmečius kuriame krepšinio šventę ir svarbiausias tradicijas: daugiau nei 20 metų Lietuvos žiūrovams transliuojame svarbiausias Lietuvos nacionalinių rinktinių kovas, į medalius vedėme 3x3 rinktinę, prisidėjome prie moterų krepšinio populiarinimo ir jaunosios krepšinio žvaigždžių kartos auginimo“, – kalbėjo L. Blaževičiūtė.

L. Blaževičiūtė teigia, jog Eurolygos rungtynių per TV3 televiziją transliavimas žiūrovams užtikrins aukščiausią kokybę, o reklamų užsakovams bus garantuotas didžiausias pelnas.

„Labai džiaugiamės galėdami išplėsti bendradarbiavimą su TV3 grupe. Nuo naujojo sezono visos Kauno „Žalgirio“ rungtynės bus transliuojamos nemokamu TV3 kanalu, todėl krepšinio gerbėjams jos taps dar labiau prieinamos. Be to, visų dėl Eurolygos titulo kovojančių komandų rungtynes sirgaliai galės sekti Go3 televizijoje. Esame įsitikinę, kad ši vientisa TV3 grupės kanalų ir platformų sinergija sirgaliams suteiks ypač malonią patirtį“, – teigia Eurolygos generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Ši Eurolygos transliavimo sutartis apims visas tris Baltijos šalis. Sutartyje nurodytos sąlygos, jog TV3 ir Go3 televizijos transliuos visas Kauno „Žalgirio“ rungtynes, o taip pat ir visų šalies klubų, dalyvaujančių Europos taurėje, rungtynes. 

Televizijos žiūrovai rungtynes galės stebėti TV3 ir TV6 kanaluose. Visos kitos pasirinktos Eurolygos ir Europos taurės rungtynės bus transliuojamos per Go3 televiziją ir Go3 Sport kanalus.

Dar anksčiau šį rudenį keturių metų laikotarpiui buvo pratęstas TV3 žiniasklaidos grupės ir FIBA bendradarbiavimas dėl Europos ir pasaulio krepšinio čempionatų transliavimo. Tai užtikrina, kad Baltijos šalių žiūrovai ir toliau galės mėgautis elitinio krepšinio transliacijomis, įskaitant FIBA varžybas, Eurolygą, „Betsafe-LKL“, Europos taurę, NBA, WNBA, „Liga Endesa“, krepšinio Čempionų lygą ir NCAA.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos