P. Jankūnas prabilo apie T. Wallace'o situacija: „Jis turi asmeninių priežasčių ir gali palikti komandą“ © Pauliaus Žukausko nuotr.

Kauno „Žalgiris“ šią Eurolygos dvigubą savaitę Italijoje baigė su dvejomis pergalėmis. Tačiau jose nefigūravo kauniečių gynėjas Tyrone'as Wallace'as, kuris rungtynėse Bolonijoje nerungtyniavo nei minutės, o Milane iš viso nebuvo registruotas.

„Žalgirio“ klubo prezidentas Paulius Jankūnas patvirtino sklidusius gandus ir prabilo apie galimą išsiskyrimą su amerikiečiu.

„Jis turi asmeninių priežasčių, mes su juo šnekamės kiekvieną dieną ir tikrai neatmetame to varianto, kad jis gali palikti komandą. Kiekvieną dieną kalbamės ir matome jo emocijas, ką jis galvoja. Kiekvieno žaidėjo netektis yra skaudi, jis buvo projektuojamas, kaip vienas pagrindinių žaidėjų. Būtų skaudu jo netekti“, - P. Jankūną citavo LRT žurnalistė Jūratė Anilionytė.

T. Wallace'as į komandą atvyko šią vasarą, tačiau dar pasiruošimo cikle patyrė traumą, dėl kurios praleido visas draugiškas rungtynes bei Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) sezono startą. Eurolygoje gynėjas rungtyniavo dvejose rungtynėse, per kurias vidutiniškai pelnė 4 taškus.

Krepšininkas į „Žalgirį“ atvyko iš Ankaros „Turk Telekom“ ekipos.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos