Paaiškėjo galimi LKL didžiojo ir mažojo finalų tvarkaraščiai © LKL nuotr.

Nors Vilniaus „Rytas“ ir Vilniaus „Wolves“ vis dar kovoja dėl kelialapio į „Betsafe-LKL“ finalą, jau dabar paaiškėjo, koks bus čempionato finalo tvarkaraštis, kuris priklausys nuo pusfinalio baigties.

„Betsafe-LKL“ finale jau laukia Kauno „Žalgiris“, kuris serijoje iki 3 pergalių 3:0 nugalėjo Panevėžio „7Bet-Lietkabelį“, kurie laukia savo varžovo mažajame finale.

Jei „Ryto“ krepšininkai ketvirtadienį (gegužės 30 d.) uždarys seriją ketvirtose rungtynėse, tuomet mažasis ir didysis finalai prasidės atitinkamai birželio 2 ir 3 dienomis. 

Šiuo atveju kova iki 3 pergalių bronziniame finale vyktų birželio 2, 4, 7, 9 ir 11 dienomis (jei prireiktų visų 5 rungtynių), o kova dėl aukso vyktų birželio 3, 5, 8, 10, 12 dienomis (jei prireiktų 5 rungtynių).

Jei pusfinalio serija užsitęs iki 5 rungtynių, tuomet mažasis ir didysis finalai prasidės atitinkamai birželio 4 ir 5 dienomis. Mažasis finalas vyktų birželio 4, 6, 9, 11 ir 13 dienomis (jei prireiktų 5 rungtynių), o didysis finalas vyktų birželio 5, 7, 10, 12 ir 14 dienomis.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos