„Real“ klubas išsaugojo veteraną, „Anadolu Efes“ žvaigždė gali keltis į Italiją © Euroleague nuotr.

Madrido „Real“ ekipos simboliu tapęs Sergio Llullas ir toliau liks rungtyniauti „karališkajame“ klube.

Madrido ekipa ir toliau išreiškia savo ištikimybę veteranams – ispanas išreiškė norą karjerą baigti „Real“ ekipoje, tad 36-erių metų atakų organizatoriui bus įteikiamas dar vienų metų kontraktas.

S. Llullas „Real“ gretose rungtyniauja jau beveik 20 metų – nuo 2007-ųjų metų. Per šį laikotarpį jis laimėjo tris Eurolygos titulus, o pastarąjį kartą 2022-2023 m. sezone būtent jo metimas išplėšė Eurolygos titulą iš Pirėjo „Olympiacos“ klubo.

Pastarajame Eurolygos sezone S. Llullas per 18 minučių pelnydavo 7,9 taško, atkovodavo 1,2 kamuolio, atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus ir rinkdavo 5,2 naudingumo balo.


Tuo tarpu vienas iš Stambulo „Anadolu Efes“ lyderių Willas Clyburnas turėtų papildyti Bolonijos „Virtus“ gretas.

Amerikietis atsisveikino su Stambulo ekipa, o Italijos žiniasklaida skelbia, jog „Virtus“ ir W. Clyburno derybos pasiekė paskutines detales, po kurių puolėjas kelsis rungtyniauti į Italiją. Kiek anksčiau W. Clyburnas domino ir Belgrado „Partizan“ ekipą.

8 sezonus Eurolygoje sužaidęs puolėjas pastarajame sezone per 28 minutes fiksavo 13,3 taško, 4,6 atkovoto kamuolio, 2 rezultatyvių perdavimų ir 14,7 naudingumo balų statistiką.

2019 m. su Maskvos CSKA amerikietis tapo Eurolygos čempionu ir iškovojo finalo ketverto naudingiausio žaidėjo (MVP) apdovanojimą.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos