„Rytas“ pratęsė bendradarbiavimo sutartį su „7Bet“ © Pauliaus Žukausko nuotr.

Vilniaus „Ryto“ klubas paskelbė apie bendradarbiavimo sutartį su sidabriniu rėmėju.

Sostinės ekipa ir toliau bendradarbiaus su lažybų bendrove „7Bet“. Tuo pasidžiaugė ir „7Bet“ generalinis direktorius Justinas Šliažas.

„Labai džiaugiamės galėdami tęsti bendradarbiavimą su Lietuvos čempionais – „Rytu“, kuris jau trejus metus iš eilės rodo puikius rezultatus ir yra ryškus Lietuvos krepšinio lygos lyderis. Per šį laiką komanda du kartus laimėjo Lietuvos čempionatą, kartą užėmė antrąją vietą ir buvo tik per žingsnį to, kad aukso medaliais pasidabintų visus tris metus iš eilės. „Rytas“ išsiskiria ne tik čempioniškais pasiekimais, bet ir savo ypatinga fanų bendruomene, gilias tradicijas puoselėjančia istorija bei profesionalia administracija, su kuria dirbti yra tikras malonumas.“

„Ryto“ direktorius Jaroslavas Latušinskij teigė, kad tęstinumas yra vienas iš komandos prioritetų – ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų.

„Kasmet įdedame nemažai darbo, kad ne tik surastume naujus partnerius, bet ir suteiktume geriausias sąlygas jau esamiems. Su „7bet“ bendradarbiaujame jau nuo 2021 m. Per šiuos metus, vedami tikrai stipraus palaikymo, pasiekėme du čempionų titulus, padėjome stiprius pagrindus bendruomenės augimui. Džiugu, kad mūsų klubo partneriai nestokoja pasitikėjimo, tiki klubo vizija ir prisideda prie jos įgyvendinimo“.

Vilniaus ekipa „Betsafe-LKL“ kovas pradės jau rugsėjo 21-ąją dieną, kai namuose priims Klaipėdos „Neptūno“ komandą.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos