„Wolves“ ekipą papildė Ispanijoje žaidęs lietuvis © FIBA nuotr.

Vilniaus „Wolves Twinsbet“ klubas pristatė pirmąjį tarpsezonio naujoką.

Oficialiai pranešta, jog nuo artėjančio sezono Matas Jogėla apsivilks sostinės ekipos marškinėlius. Su krepšininku sudaryta 2 metų sutartis.

Praeitą vasarą puolėjas persikėlė į Lugo „Rio Breogan“ ekipą, kurioje taip pat rungtyniavo ir kitas lietuvis Martynas Sajus. Aukščiausioje Ispanijos ACB lygoje lietuvis per vidutiniškai 19,5 minutės rinko 7,3 taško, atkovojo po 3,9 kamuolio ir atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

FIBA Čempionų lygoje M. Jogėlos statistika siekė 9 taškus, 2,4 atkovotus kamuolius ir 2,2 rezultatyvius perdavimus per 24 žaidimo minutes.

Šių metų vasarį M. Jogėla apsivilko Lietuvos rinktinės marškinėlius, kuomet atrankos į Europos čempionatą „lange“ varžėsi prieš Estijos rinktinę.

„Matas vis dar yra augantis krepšininkas, kuris pasižymi puikiu atletiškumu ir gali žaisti keliose pozicijoje, o tai šiuolaikiniame krepšinyje yra labai svarbu. Nors dar yra gan jaunas, bet jau turi sukaupęs europinio krepšinio patirties, ragavo legionieriaus duonos, buvo kviečiamas į šalies rinktinę. Sveikiname prisijungus ir tikimės, kad jis nesunkiai ras savo vietą mūsų komandoje“, – krepšininką kalbėjo klubo sporto direktorius Donatas Zavackas.

Prieš sezono etapą Ispanijoje M. Jogėla net 4 sezonus atstovavo Klaipėdos „Neptūno“ ekipai. 2022-2023 m. „Betsafe-LKL“ sezone lietuvis pelnė „Metų proveržio“ titulą.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos