„Žalgiris“ oficialiai atsisveikino su K. Evansu bei atskleidė kitą gynėjo klubą © Scanpix nuotr.

Kauno „Žalgiryje“ du pastaruosius sezonus praleidęs amerikietis Keenanas Evansas keliasi į Pirėjų. Krepšininkas su „Olympiacos“ klubu sudarė 3 metų sutartį.

Gynėjas į Kauną atvyko po sezono su Tel Avivo „Maccabi“ klubu. K.Evansas žaliai baltų gretose sužibo jau nuo pat 2022–2023 m. sezono pradžios.

Iki minėtame sezone sausio mėnesio patirtos sunkios Achilo sausgyslės traumos amerikietis Eurolygoje rinko po 15,9 taško, 3,7 rezultatyvaus perdavimo ir 17,4 naudingumo balo.

K.Evansas 2023 m. vasarą aktyvavo sutartyje su „Žalgiriu“ buvusį „pliusą“. Krepšininkas galingai grįžo į rikiuotę po sunkios Achilo sausgyslės traumos ir jau pirmose 2023–2024 m. Eurolygos sezono rungtynėse Bolonijoje su vietos „Virtus“ pelnė 25 taškus.

Sužaidęs visą praėjusį Eurolygos reguliarųjį sezoną K.Evansas jame rinko po 17,3 taško, 3,9 rezultatyvaus perdavimo ir 18,3 naudingumo balo.

Sezoną su „Žalgiriu“ tęsė „Betsafe-LKL“ čempionate, tačiau pusfinalio serijoje su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“ patyrė kelio girnelės raiščio traumą.

Krepšininkas buvo sulaukęs ir „Žalgirio“ pasiūlymo, tačiau amerikietis nusprendė persikelti į „Olympiacos“ klubą, kuris žaidėju domėjosi dar ir iki traumos.

„Žalgirio“ organizacija K.Evansui linki didžiausios sėkmės tolimesnėje karjeroje.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos