„Žalgiris“ patvirtino – vasaros komplektacijos darbai yra baigti © LKL nuotr.

Kauno „Žalgiris“ oficialiai patvirtino, jog klubo tarpsezonio komplektacijos darbai yra baigti.

Kauniečių klubo sporto direktorius Gediminas Navickas patvirtino, jog „Žalgiris“ baigė komplektacijos darbus ir jau yra pasirengę artėjančiam sezonui, kuriame laikinosios sostinės komanda varžysis Eurolygoje bei sieks susigrąžinti „Betsafe-LKL“ čempionų trofėjų į Kauną.

„Mūsų organizacijos ir trenerio diskusijoje buvo nuspręsta, kad šįmet LKL bus dar daugiau rungtynių, o grafikas bus dar intensyvesnis. Mes turime turėti atsargą ir būti pasiruošę. Tiesiog daug rungtynių.

Mes norėjome eiti šiuo keliu, manome, kad tai duos naudos ilgoje laiko perspektyvoje. Nemanau, kad bus problemų dėl žaidėjų vaidmenų pasiskirstymo“, – teigė G. Navickas.

„Žalgiris“ šį tarpsezonį prie komandos prijungė daug žaidėjų bei taip išplėtė savo rotaciją artėjančiam sezonui. Į Kauno „Žalgirį“ atvyko Deividas Sirvydis, Sylvainas Francisco, Alenas Smailagičius, Mattas Mitchellas, Tyrone'as Wallace'as, Bryantas Dunstonas bei Ignas Brazdeikis. Tuo tarpu su komanda atsisveikino Keenanas Evansas, Rolandas Šmitas, Kevarrius Hayesas, Danielius Lavrinovičius bei Karolis Lukošiūnas.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos