„Žalgiris“ pratęsė partnerystę su „NordVPN“ © zalgiris.lt nuotr.

Artėjant Eurolygos sezonui, Kauno „Žalgirio“ klubas džiaugiasi dar vieneriems metams pratęstu bendradarbiavimu su kibernetinio saugumo sprendimus vystančia bendrove „Nord Security“ ir žinomiausiu jos produktu „NordVPN“.

Virtualus privatus tinklas (VPN)  tai kibernetinio saugumo įrankis, padedantis vartotojams užšifruoti savo interneto srautą. Šiandien 1,5 milijardo interneto vartotojų pasaulyje naudoja VPN, siekdami užsitikrinti privatumą, saugumą ir laisvę internete.

„NordVPN“ yra vienas pažangiausių VPN paslaugų teikėjų ir ypač pravers tiems, kuriems dažnai tenka prisijungti prie nesaugių viešųjų tinklų, mėgsta keliauti, dirba ar mokosi iš įvairių vietų ar yra žaidimų entuziastai. Pavyzdžiui, jei esate užsienyje ir norite žiūrėti savo mylimos komandos varžybas, tačiau negalite to padaryti, nes jums įprastos interneto svetainės ar paslaugos yra neprieinamos  naudokitės VPN ir saugiai žiūrėkite norimas rungtynes it būtumėte namuose.

Dažnai klaidingai manoma, kad naudojant viešąjį „Wi-Fi“ ryšį nereikia imtis papildomų saugos priemonių. Tačiau netinkamai apsaugoti „Wi-Fi“ tinklai suteikia kibernetiniams nusikaltėliams galimybę lengviau perimti jautrią asmeninę informaciją, tokią kaip kredito kortelių duomenis, slaptažodžius ir konfidencialią informaciją. VPN užšifruoja interneto srautą ir sumažina riziką, kad vartotojo svarbi informacija bus pavogta, prisijungus prie nesaugaus „Wi-Fi“.

Produktas taip pat žinomas ir dėl antivirusinėmis savybėmis pasižyminčios funkcijos „Threat Protection Pro“, kuri ne tik blokuoja įkyrias reklamas ir pavojingas svetaines, bet ir automatiškai tikrina, ar naujai atsisiunčiami failai nėra kenkėjiški bei iškart juos pašalina.

„Dirbdami globalaus kibernetinio saugumo rinkoje puikiai žinome, koks svarbus yra komandinis darbas ir įsiklausymas į mūsų vartotojų poreikius. „Žalgirio“ krepšinio klubas turi neįkainojamą ryšį su savo sirgaliais ir ne tik kuria unikalią atmosferą rungtynių metu, bet ir buria nuostabią bei ištikimą bendruomenę. Džiaugiamės, kad mūsų sėkmingai tęsiama partnerystė toliau padės edukuoti „Žalgirio“ klubo gerbėjus apie kibernetinį saugumą ir prisidės prie klubo augimo bei būsimų pergalių“, – teigia Toma Sabaliauskienė, „NordVPN“ rinkodaros vadovė.

Bendradarbiavimą tęs įtvirtinta „gynybinė“ kampanija

Kauno „Žalgirio“ ir „NordVPN“ tęsia bendradarbiavimą kampanija, kuri vienija krepšinį ir kibernetinį saugumą.

Žodis „gynyba“ nuolat skamba krepšinio aikštelėje, jį nuolat kartoja  žurnalistai, rungtynių komentatoriai, patys žaidėjai bei jų treneriai. „NordVPN“ taip pat aktyviai dalyvauja gynyboje – be poilsio pertraukėlių gina internete naršančių žmonių saugumą ir privatumą.

Šiemet „Žalgirio“ ir „NordVPN“ „gynybinę“ kampaniją tęsia du ambasadoriai – Mattas Mitchellas ir Arnas Butkevičius. Praėjusiame sezone abu žaidėjai pasižymėjo ypatingu taiklumu, o aktyvus žaidimas gynyboje leido tapti komandos lyderiais gynybinėse situacijose.

„Tęsdami partnerystę su „NordVPN“, džiaugiamės galėdami pabrėžti krepšinio ir kibernetinio saugumo sinergiją. Gynybos sąvoka yra esminė ne tik aikštelėje, bet ir skaitmeninėje erdvėje. Kaip mūsų žaidėjai nenuilstamai dirba, kad apsaugotų krepšį ir neleistų varžovams pelnyti taškų, taip „NordVPN“ siekia apsaugoti vartotojų buvimą internete. Kartu siekiame įkvėpti savo sirgalius susimąstyti apie savo pačių gynybą internete ir suprasti privatumo svarbą šiuolaikiniame skaitmeniniame amžiuje“, – sako Ignas Vyšniauskas, Kauno „Žalgirio“ rinkodaros direktorius.

„NordVPN“ yra ne tik lengvai naudojamas, bet ir siūlo vieną geriausių kainų rinkoje, kuri Kauno „Žalgirio“ fanams yra dar patrauklesnė. Tapę „NordVPN“ klientais sirgaliai galės naudotis daugiau kaip 6 tūkst. serverių tinklu, dengiančius daugiau nei 111 lokacijų. Ši paslauga ypač pravers tiems, kurie reguliariai naudojasi nesaugiu viešuoju ryšiu, dažnai keliauja, dirba ir mokosi iš įvairių vietų ar yra aistringi žaidėjai.

Daugiau informacijos apie VPN paslaugą galima rasti „NordVPN“ puslapyje, o specialius „NordVPN“ ir  Kauno „Žalgirio“ pasiūlymus galima rasti paspaudus čia.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos