„Žalgiris“ pristatė naujo sezono varžybines aprangas, tarp jų ir juodos spalvos marškinėliai © zalgiris.lt nuotr.

Vis labiau artėjant krepšinio sezono pradžiai, Kauno „Žalgiris“ pristato oficialius 2024–2025 m. sezono namų ir išvykos marškinėlius, kuriuos sukūrė PUMA. Šių metų kolekcija – ypatinga: ji skirta turtingą istoriją ir tradicijas turinčio klubo 80-mečiui paminėti, o gerbėjai jau gali įsigyti naujuosius marškinėlius „Žalgiris Shop“ parduotuvėje.

Naujieji marškinėliai pasižymi šventiniu dizainu, kuriuo atiduodama duoklė didingai klubo istorijai.

Auksiniais ąžuolo lapais papuošti marškinėliai simbolizuoja stiprybę, atsparumą ir giliai įsišaknijusį ryšį, kurį „Žalgiris“ palaiko su savo bendruomene.

Ąžuolo lapų ir auksinių apvadų motyvas – tai ne tik dizaino pasirinkimas. Šie elementai atspindi klubo istoriją ir siekį būti pirmiems tiek aikštelėje, tiek už jos ribų. Kadangi „Žalgiris“ švenčia savo 80-metį, šie marškinėliai įamžins daugybę per dešimtmečius sukurtų prisiminimų – nuo jaudinančių pergalių iki nepamirštamų akimirkų sirgalių širdyse.

Su naujaisiais žaidybiniais marškinėliais, kuriuos pristato Arnas Butkevičius, Mattas Mitchellas ir Ignas Brazdeikis, sirgaliai gali susipažinti „Cunamis Films“ sukurtame vaizdo klipe. Filmavime dalyvavo ir „Žalgirio“ jaunimo komandos žaidėjai Mantas Juzėnas ir Dovydas Buika bei „Žalgirio“ krepšinio akademijos auklėtiniai.

Naujųjų „Žalgirio“ marškinėlių trokštantys sirgaliai gali apsilankyti „Žalgiris Shop“ parduotuvėse, kuriose jau galima įsigyti tiek namų, tiek išvykų žaidybinius marškinėlius. Kiek vėliau šiame sezone gerbėjams bus pristatyti ir alternatyvūs žaidybiniai marškinėliai.

Pagrindinė „Žalgiris Shop“ parduotuvė yra įsikūrusi Kauno Dariaus ir Girėno stadione.

Kitos „Žalgiris Shop“ parduotuvės randasi Kaune – S. Daukanto g. 8 bei prekybos ir laisvalaikio centre „Akropolis“ (Karaliaus Mindaugo pr. 49) bei Vilniuje – Rinktinės g. 16. Atributiką taip pat galima rasti namų rungtynių metu „Žalgirio“ arenoje bei internetinėje parduotuvėje shop.zalgiris.lt.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos