Lietuvos lengvosios atletikos rinktinė pristatė naujas aprangas © A. Pliadžio nuotr.

Lietuvos lengvosios atletikos federacija tęsia 2019 metais prasidėjusį bendradarbiavimą su sportinės aprangos gamintojais „4F“ ir pristato naujas Lietuvos nacionalinės rinktinės aprangas. Su jomis lengvaatlečiai jau spėjo startuoti birželio 7–12 d. vykusiame Europos čempionate Romoje (Italija), o netrukus (rugpjūčio 1–11 d.) startuos ir olimpinėse žaidynėse Paryžiuje (Prancūzija).

„Pratęsta sutartis, sukurta nauja kolekcija nacionalinei rinktinei. Apranga kokybiška, graži, sportininkams patinka. Esame dėkingi ir patenkinti partnerių darbu. Mums, kaip federacijai, lengviau, kai partneriai nesikeičia dažnai. Atnaujinti dizainą – didžiulis iššūkis, nes tai kainuoja nemažai lėšų, o mūsų visų amžiaus grupių rinktinės yra didelės“, – ilgalaikiu bendradarbiavimu pasidžiaugė Lietuvos lengvosios atletikos federacijos generalinė sekretorė Nijolė Medvedeva.

LLAF sutartį su prekės ženklu „4F“ pratęsė iki 2028 m. Los Andželo olimpinių žaidynių. Dar viena naujovė – pagrindinio federacijos rėmėjo „Cosma Metal“ logotipas ant lengvaatlečių aprangų. „Džiugu, kad atsiranda tokių rėmėjų, kurie investuoja į lengvąją atletiką bei galime jų logotipą demonstruoti ant varžybinių ir kitų aprangų“, – sakė N. Medvedeva.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos