„Australian Open“ - sėkmingus smūgius pataikęs N. Džokovičius atlaikė varžovo spaudimą © Reuters nuotr.

„Australian Open“ didžiojo kirčio turnyre dar vieną pergalę pasiekė pirmoji pasaulio raketė Novakas Džokovičius, kuris po atkaklios kovos pranoko Aleksėjų Popyriną (ATP 43) iš Australijos. 

Galutinis rezultatas 6-3, 4-6, 7-64, 6-3, o visas susitikimas truko 3 valandas ir 12 minučių.

Pirmą setą užtikrintai žaidęs 36-erių serbas laimėjo kartą palaužęs varžovo padavimų seriją. Tiesa, antroji dalis priklausė A. Popyrinui, kuris seto pradžioje išsiveržė į priekį ir ilgą laiką pirmavo. Visgi, praeitų metų šio turnyro nugalėtojas sugebėjo išlyginti rezultatą, tačiau tik trumpam ir netrukus varžovas laimėjo setą. 

Viską nulėmė trečioji dalis, kurioje 4 progas laimėti partiją turėjo 24-erių Australijos tenisininkas, tačiau jų neišnaudojo ir po pratęsimo pralaimėjo dar vieną setą. 

Serbijos atstovas gerai nesijautė, nes jį kamavo riešo skausmai ir peršalimas, tačiau jis sugebėjo paskutiniame sete prispausti varžovą, kas lėmė jo klaidas ir užbaigti susitikimą per keturis setus. 

Už patekimą į trečią etapą žaidėjai gauna kiek daugiau nei 170 tūkst. JAV dolerių ir 100 reitingo taškų. Kitas varžovas bus Argentinos atstovas Tomas Martin Etcheverry (ATP 32). 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos