E. Stanionio varžovas G. Maestre: „Tai bus gera kova bet kuriuo atveju“ © Stop kadras

Artimiausias Eimanto Stanionio (14-0, 9 nokautai) varžovas Gabrielis Maestre (6-0-1, 5 nokautai) prieš dvikovą yra ganėtinai nuolankus.

37-erių venesuelietis spaudos konferencijoje duoklę atidavė Dievui, žadėdamas šeštadienį fejerverkus kovoje su lietuviu.

G. Maestre pradėjo savo kalbą taip: „Labiau nei bet kam norėčiau padėkoti Dievui. Tai bus karas. Nekantrauju, kada viskas prasidės, kada mes galėsime viską Jums parodyti. Ringe bus fejerverkų. Tai bus kova, kurios negalima praleisti. Kova tarp kovotojų su skirtingais stiliais.

Aš nežinau, kas nutiks. Meksikos fanai nusipelno matyti tikrą karą ir mes tai jiems duosime. Mes jiems duosime spektaklį. Tai bus revanšas ir galiu pažadėti, kad atiduosiu viską.

Aš moku kovoti Amerikoje, o kaip ir minėjote, esu kovojęs su Stanioniu Katare, pasaulio mėgėjų čempionate. Tai bus gera kova bet kuriuo atveju“, – 2015 metų dvikovą prisiminė G. Maestre.

2015 metais E. Stanionis pasaulio čempionate pranoko savo varžovą iš Venesuelos. Jis savo karjerą profesionalų bokse pradėjo vėliau, o lietuvis, tuo tarpu, po 2016 metų Rio olimpinių žaidynių pradėjo mąstyti apie karjerą tarp profesionalų. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos