Graiko darbo etika įtikino – „Neptūnas“ pratęsė sutartį su vyriausiuoju treneriu © LKL nuotr.

Klaipėdos „Neptūną“ sezono viduryje papildęs vyriausiasis komandos treneris Georgios Vovoras už komandos vairo liks ir kitą sezoną.

Pranešama, jog Klaipėdos „Neptūno“ ekipa pratęsė sutartį su graiku iki kito sezono pabaigos.

G. Vovoras perėmė komandos trenriravimą iš Mindaugo Brazio ir iš karto ėmė rodyti rezultatus – „Betsafe-LKL“ čempionate specialistas laimėjo pirmuosius 8 mačus, tarp jų ir pergalės prieš Kauno „Žalgirį“, Vilniaus „Rytą“, Panevėžio „Lietkabelį“ bei Utenos „Uniclub Casino-Juventus“ ekipą. 

Po šios serijos klaipėdiečiai įsitvirtino atkrintamųjų zonoje ir vienu metu netgi varžėsi dėl namų aikštelės pranašumo pirmajame atkrintamųjų etape. Šiuo metu Klaipėdos ekipa rikiuojasi 6-oje vietoje.

„Georgios įrodė savo talentą ir profesionalumą dirbdamas su komanda, kurios pats nerinko, bei sugebėjo užsitarnauti pagarbą tiek iš klubo vadovybės, tiek iš komandos senbūvių, tiek iš jaunimo, tiek ir iš Lietuvos krepšinio lygos. Puikiai supranta ir greitai identifikuoja žaidėjų klaidas, randa sprendimą sunkiose situacijose. Graikas labai noriai prisideda prie jaunimo ugdymo, dalyvauja visose „Neptūno” piramidės sistemos treniravimo dalyse. Treneris yra laibai laimingas būdamas Klaipėdoje. Labai džiaugiamės pratęsę sutartį“, – teigė Klaipėdos klubo direktorius Martynas Mažeika.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos