K. Maksvytis: apie G. Žiemelio išsireiškimą ir J. Valančiūno situaciją © P. Žukausko nuotr.

Pirmadienį Lietuvos krepšinio rinktinės vyriausiojo stratego Kazio Maksvyčio rezervinė sudėtis pradėjo rinktis į pasirengimo stovyklą Druskininkuose.

Treneris džiaugėsi prasidėjusiu pasirengimu.

„Malonu po ilgo laukimo pradėti pirmą pasirengimo etapą. Malonu turėti jaunus, ambicingus ir talentingus žaidėjus. Tikiuosi, kad gera pradžia turės įtakos ir geram pasirengimui bei nueisime iki pat galo“, – kalbėjo K. Maksvytis.

K. Maksvytis teigė, jog Jono Valančiūno situacija turėtų paaiškėti per ateinančias dvi savaites, kuomet bus atidaryta laisvųjų agentų rinka. 

„Dėl Valančiūno turėtų paaiškėti iki birželio 17 dienos“.

Specialistas taip pat pakomentavoVilniaus „Wolves Twinsbet“ savininko Giedriaus Žiemelio įrašą socialinėse medijose apie tariamą jo susitarimą su Vilniaus „Ryto“ klubu.

„Nėra pagrindo. Jeigu nuvažiuoji pažiūrėti rungtynių, tuomet atsirandi jau kandidatų sąraše“, - sakė treneris.

K. Maksvytis nepraleido progos užsiminti apie Keenano Evanso traumą.

„Labai skaudu buvo matyti jo traumą, žinant, koks jis geras žmogus, geras žaidėjas. Jeigu jau buvo visokių gandų, kad reikėtų jam žaisti Lietuvos rinktinėje, reiškia visi mylėjo. Labai gaila jo asmeniškai“.

Rezervinės rinktinės kandidatai: Augustas Marčiulionis, Marius Valinskas, Ignas Sargiūnas, Laurynas Beliauskas, Martynas Arlauskas, Lukas Kreišmontas, Paulius Danusevičius, Rytis Petraitis, Eimantas Bendžius, Ąžuolas Tubelis, Dovydas Romančenko, Marekas Blaževičius, Liutauras Lelevičius, Arnas Velička.

Dėl užsitęsusio „Betsafe-LKL“ lygos sezono prie rezervinės rinktinės tikriausiai neprisijungs Arnas Velička ir Liutauras Lelevičius, kurie atitinkamai su Vilniaus „Rytu“ ir Panevėžio „7Bet-Lietkabeliu“ vis dar tęsia klubinį sezoną čempionate.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos