Šeimininkai vokiečiai užtikrintai susitvarkė su Vengrijos rinktine © UEFA nuotr.

Europos čempionate A grupėje Vokietijos rinktinė pasiekė antrąją pergalę.

Turnyro šeimininkai rezultatu 2:0 užtikrintai palaužė Vengrijos futbolininkus ir stipriai įtvirtino savo pozicijas užimti pirmąją vietą grupėje.

Pirmieji varžovams smogė turnyro šeimininkai – 22-ąją minutę ties pražangos riba žaidęs Ilkay'us Gundoganas perdavė kamuolį Jamalui Musialai, kuris stipriu smūgiu pralaužė vengrų gynėjų barjerą ir išvedė Vokietiją į priekį 1:0. Vengrija turėjo savo progų, tačiau pelnyti atsakomojo įvarčio nepavyko.

67-ąją minutę po puikaus Maximiliano Mittelstadto perdavimo iš krašto antrąjį įvartį Vokietijai pelnė kapitonas Ilkay'us Gundoganas. Antro kėlinio pabaigoje Vengrija susikūrė pirmąją pavojingą progą antrajame kėlinyje, tačiau Joshua Kimmichas atrėmė kamuolį ant vartų linijos/

Vokietija rungtynes laimėjo rezultatu 2:0.

Vokietija su 6 taškais yra pirmoje A grupės vietoje, ją taškais gali pasivyti Šveicarija, kuri 22 val. Lietuvos laiku rungtyniaus prieš Škotijos rinktinę. Tuo tarpu Vengrija po dviejų rungtynių turi 0 taškų.

Paskutinėse A grupės rungtynėse vokiečiai varžysi prieš šveicarus, o vengrai dėl svarbių taškų ir galimo prasibrovimo į kitą etapą varžysis su Škotija.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos