Įvartį gražuolį pelnęs X. Shaqiri leido Šveicarijai sužaisti lygiosiomos © UEFA nuotr.

Antrojo turo A grupės rungtynėse Šveicarija ir Škotija pasidalino po tašką.

Rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1.

Jau 13-ąją minutę Škotija sudavė smūgį šveicarams – kontraatakoje Scottas McTominay smūgiu kaire koja pataikė į Fabianą Scharą, nuo kurio kamuolys krito į savus vartus, o Škotijos rinktinę įsiveržė į priekį 1:0. Vėliau Šveicarija pradėjo spausti varžovus, o po grubios Škotijos gynėjų klaidos 26-ąją minutę Xherdanas Shaqiri liko vienas prieš vartininką ir neįtikėtino gražumo įvarčiu į kairiąją „deviniukę“ išlygino rezultatą.

58-ąją minutę šveicaras Danas Ndoye meistriškai išvengė Kierano Tierney ir atliko stiprų smūgį, tačiau Škotijos vartininkas Angusas Gunnas išgelbėjo savo komandą nuo antrojo Šveicarijos įvarčio. Šiame epizode K. Tierney patyrė traumą ir tęsti rungtynių nebegalėjo – gynėjas buvo išneštas su neštuvais.

66-ąją minutę po standartinės situacijos Billy Gilmouras smūgiu koja pataikė į vartų konstrukciją, tačiau įvarčio pelnyti nepavyko.

82-ąją minutę vienas prieš vartus atsidūręs Breelis Embolo pelnė įvartį perkeldamas kamuolį per vartininka, tačiau pakilo teisėjo vėliavėlę, signalizuojanti nuošalę, ir įvartis įskaitytas nebuvo.

A grupėje Šveicarija su 4 taškais įsitvirtino antroje vietoje, tačiau 2 taškais atsilieka nuo pirmoje vietoje esančios šeimininkės Vokietijos. Škotija, pelniusi tašką, yra trečioje vietoje ir lenkia ketvirtoje vietoje esančią Vengriją, kuri po dviejų rungtynių vis dar neturi taškų.

Paskutinėse A grupės rungtynėse Švecarija kovos su Vokietija, o Škotija varžysis prieš Vengriją.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos