J. Valančiūnas – „Lakers“ klubo akiratyje © AP nuotr.

Tris pastaruosius metus Naujojo Orleano „Pelicans“ gretose rungtyniavęs Jonas Valančiūnas dairosi naujos karjeros stotelėje.

32-iejų aukštaūgis liepos mėnesį taps laisvuoju agentu, o „Pelicans“ dar anksčiau išreiškė, jog sutarties su J. Valančiūnu Vakarų konferencijos klubas nepratęs.

Beveik nelieka abejonių, jog lietuvis ir toliau rungtyniaus NBA lygoje, o krepšininku susidomėjimą išreiškė Los Andželo „Lakers“ ekipa.

Pastaroji dar neseniai paskelbė, jog naujoju komandos vyriausiuoju treneriu tapo JJ Redickas, o jis savo schemose Lietuvos rinktinės aukštaūgį mato kaip startinio penketo žaidėją. Tokiu atveju treneris galėtų vienam iš ekipos lyderių Anthony Davisui leisti žaisti ketvirtoje pozicijoje, kurioje pats amerikietis teigė, kad jaučiasi patogiausiai.

J. Valančiūnas šį sezoną „Pelicans“ komandoje per vidutiniškai 24 minutes rinkdavo 12,2 taško, 8,8 atkovoto kamuolio ir 2,1 rezultatyvaus perdavimo vidurkius. Tai buvo prasčiausias aukštaūgio sezonas statistiškai nuo 2016-2017 metų Toronto „Raptors“ ekipoje.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos