Neįtikėtina: absoliučiais favoritais laikyta Anglija buvo per minutę nuo čempionato pabaigos © UEFA nuotr.

Europos futbolo čempionato aštuntfinalio etapas buvo per minutę nuo Garetho Southgate'o rinktinės tragedijos.

Didžiąją rungtynių dalį besivijančių vaidmenyje buvę anglai per pridėtą pusvalandį rezultatu 2:1 sudaužė Slovakijos stebuklą.

Rungtynėse pirmasis įvartis krito į Anglijos vartus, 25-ąją minutę slovakas Ivanas Schranzas realizavo puikią progą ir išvedė Slovakijos rinktinę į priekį.

Vėliau Slovakija kontrolę atidavė Anglijai, o patys itin solidžiai gynėsi. Antrojo kėlinio pradžioje po Kierano Trippiero perdavimo pasižymėjo Philas Fodenas, tačiau VAR užfiksavo nuošalę.

Per likusiąją antro kėlinio dalį Anglija spaudė varžovus, tačiau nei vienos iš progų išpildyti nepavyko. Visgi per pridėtąjį laiką (90+5 min.) Anglijos herojus Jude'as Bellinghamas nuostabiu įvarčiu per save išlygino rezultatą ir Anglijos sirgaliai puolė į euforiją.

Vos prasidėjus pridėtam rungtynių laikui, Slovakijos viltys iš karto buvo sugniuždytos, kadangi jau 91-ąją minutę Anglijos kapitonas Harry Kane'as išvedė anglus į priekį 2:1.

Rungtynės baigėsi Anglijos pergale rezultatu 2:1.

Po neįtikėtino išsigelbėjimo, Anglijos rinktinė ketvirtfinalio etape susitiks su Šveicarijos rinktine, kuri aštuntfinalyje nugalėjo EURO 2020 čempionus italus.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos