„Rytas“ savo gretose išsaugojo kapitoną © LKL nuotr.

Vilniaus „Ryto“ klubas pasiekė dar vieną laimėjimą – komandos gretose ir toliau rungtyniaus komandos kapitonas.

Sostinės ekipa oficialiai paskelbė, jog Margiris Normantas komandoje praleis dar mažiausiai metus. 27-erių gynėjas savo sutartyje turėjo galimybę išvykti iki liepos mėnesio vidurio, tačiau nepasinaudojęs šia teisę liko rungtyniauti „Ryto“ gretose.

„Džiaugiamės, kad kitą sezoną turėsime dar vieną krepšininką, kuris mūsų komandai buvo svarbus praėjusio sezono metu. Margiris – komandos senbuvis ir kapitonas, todėl tikimės jo lyderystės ne tik aikštelėje, bet ir svarbiausia, už jos ribų. Smagu, kad išsprendėme šį galvosūkį, ir kartu su Margiriu toliau galėsime siekti bendrų tikslų“, – apie gynėjo išsaugojimą kalbėjo „Ryto“ sporto direktorius Artūras Jomantas.

Kapitonas buvo vienas iš vilniečių lyderių – „Betsafe-LKL“ čempionate M. Normantas per 22 minutes pelnydavo 12,1 taško, rinkdavo po 2,7 atšokusio kamuolio, atlikdavo po 2,9 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 11,7 naudingumo balo per rungtynes.

FIBA Čempionų lygoje lietuvio rodikliai buvo panašiai solidūs – 11 taškų, 2,5 atšokusio kamuolio, 4,4 rezultatyvaus perdavimo ir 11,3 naudingumo balų per 25 minutes.

M. Normantas su „Ryto“ marškinėliais yra laimėjęs 2019-ųjų Karaliaus Mindaugo taurę bei 2022-ųjų ir 2024-ųjų metų „Betsafe-LKL“ čempionų titulus.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos