Arti karjeros pabaigos buvęs A. Murray iškovojo dar vieną pergalę dvejetų varžybose © Dovgan/UK Sports Pics/SIPA nuotr.

Paryžiaus olimpinėse žaidynėse dalyvaujantis Didžiosios Britanijos atstovas 37-erių Andy Murray buvo arti karjeros pabaigos. Škotas žaidžia paskutinį karjeroje turnyrą ir pralaimėjimo atveju jis pasitrauktų iš profesionalaus sporto. 

37-erių sportininkas dvejetų varžybose poroje su Danieliu Evansu iškovojo dramatišką pergalę prieš galingą belgų duetą Sander Gille (ATP dvejetai 35) ir Joran Vliegen (ATP dvejetai 35).

Galutinis rezultatas 6-3, 68-7, 11-9, o visa kova truko 2 valandas ir 6 minutes. 

Pirmą setą užtikrintai sužaidė D. Britanijos pora, kuri kartą palaužė varžovų padavimų seriją ir išlaikė pranašumą iki pabaigos. Visgi, antroje dalyje jiems nepavyko išnaudoti savo progų ir teko žaisti pratęsimą, kuris buvo permainingas ir abi poros turėjo puikių šansų.

Savo progų neišnaudoję A. Murray ir D. Evansas pralaimėjo setą ir teko žaisti papildomą partiją iki 10 taškų. Trilerį išgyveno abi poros, o kartu jos pralaimėjo 11 savų padavimų, tad pirmaujinti duetas ne kartą keitėsi. 

Lemiamų taškų turėjo abi šalys, tačiau fortūna šypsojosi A. Murray ir D. Evansui, kurie pasiekė pergalę ir pratęsė pirmojo karjerą dar bent vienam susitikimui. 

Ketvirtfinalyje jų gali laukti JAV arba dar viena Olandijos pora.

Priminsime, kad A. Murray prieš porą savaičių buvo atlikta operacija. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos