Jubiliejų švenčiantis E. Stanionis išskiria vieną norą © AFP nuotr.

Kad ir kaip keistai tai skambėtų, Eimantas Stanionis žengia į ketvirtąjį dešimtmetį.

Pusvidutinio svorio kategorijos pasaulio bokso čempionas Eimantas Stanionis rugpjūčio 17 dieną švenčia jubiliejų – savo 30-ąjį gimtadienį.

Artimiausiu metu turėtų pasirodyti daugiau informacijos apie artimiausią kauniečio kovą. Ji neįvyks Lietuvoje, bet tokių planų ateityje tikrai yra – tai vienas iš pagrindinių jubiliajato norų. 

E. Stanionis „Boxing News“ puslapiui teigė: „Aš visada norėjau kovoti Lietuvoje, o šiuo metu rimtai galvoju apie tokį variantą. Tai yra mano svajonė, kurią noriu išpildyti kažkuriuo karjeros metu, tad matysime. Mano sirgaliai nusipelno kovos Lietuvoje, jie parodė esantis tikrieji fanai. Jie atsibusdavo trečią ar ketvirtą valandą ryte pažiūrėti mano kovas iš JAV. Aš tikrai jiems esu skolingas.

Tai būtų smagu ir iš tos pusės, jog Lietuvoje niekada nebuvo profesionalių bokso kovų. Kažkokių atsitiktinių atvejų buvo tik seniau, bet tik tiek – kartas nuo karto keletas kovų. Niekada Lietuvoje nevyko kova dėl pasaulio čempiono titulo ar kovos, kuri nuvestų iki titulo, todėl tai būtų smagu įgyvendinti. Keletas variantų yra. Grečiausiai, artimiausia mano kova Lietuvoje neįvyks, bet kažkada tai turi įvykti.“

Straipsnio įvertinimas: 2 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos