„Rytas“ paskelbė apie naują rėmėją ir atskleidė ambicingus sezono tikslus © Pauliaus Žukausko nuotr.

Vilniaus „Ryto“ klubas kiek anksčiau paskelbė apie sudėties komplektacijos darbų pabaigą ir jau su nekantrumu pradeda pasiruošimą naujajam sezonui. 

Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) čempionai šiais metais planuoja ne tik išlaikyti savo pozicijas, bet dar ir pagerinti praeito sezono pasiekimus tiek vietiniame, tiek europiniame frontuose. Į šių planų įgyvendinimą prisijungs ir naujas sostinės klubo rėmėjas.

„Mūsų tikslai gana aiškūs – žaisti „Betsafe-LKL“ ir Karaliaus Mindaugo taurės finaluose, pagerinti pozicijas tarptautinėje arenoje. Burtai FIBA Čempionų lygoje, panašu, susiklostė pakankamai palankiai, kad galėtume leisti sau galvoti apie geresnes pozicijas nei praėjusiais metais. Galvojame ir apie Top 8, tačiau pirmiausiai turime pamatyti bendrą komandos vaizdą ir įsivažiuoti į žaidybinį ritmą, – klubo ambicijas pristatė „Ryto“ sporto direktorius Artūras Jomantas.

Kartu su tikslais pristatytas ir naujas komandos rėmėjas – vienas iš didžiausių Lietuvos laisvalaikio ir prekybos centrų „Panorama“. Auksiniu „Ryto“ rėmėju tapęs prekybos centras padės komandai tiek finansiškai, tiek ir planų įgyvendinimo sferoje.

Vilniaus ekipos valdybos direktorius teigia, jog bendradarbiavimas tarp krepšinio ir verslo bus teigiamas visam Vilniui.

,,Per paskutinius penkis metus Ryto biudžetas išaugo dvigubai ir šį sezoną viršys 5 mln. Eur. Tai pasiekėme dėl sutelkto darbo, vienybės ir atsidavimo organizacijai, kurį demonstruoja fanai, žaidėjai, administracijos darbuotojai ir savanoriai, – džiaugėsi Vilniaus ,,Ryto’’ valdybos pirmininkas Darius Gudelis. – Neabejotinas faktas, kad ,,Ryto’’ bendruomenė yra didžiausia ir lojaliausia tarp visų sostinėje veikiančių visuomeninių organizacijų. Juodai baltai raudonų dominavimas Vilniuje atkreipia verslo dėmesį. Jau daugiau nei metus laiko tarėmės ir pristatinėjome save didžiausiems prekybos ir laisvalaikio centrams.

„Vilniaus „Rytą“ matome kaip modernią krepšinio organizaciją, siekiančią tik aukščiausių rezultatų, todėl džiaugiamės galėdami prisidėti prie šio klubo augimo, – dalinosi „Panoramos“ generalinė direktorė Birutė Kalanovaitė. – Krepšinis Lietuvoje – daugiau nei sportas. Tai didelė kultūros ir bendruomeniškumo dalis. Mūsų tikslas ne tik remti sportą, bet ir prisidėti prie Vilniaus, kaip modernaus ir aktyvaus miesto stiprinimo, todėl tikimės, kad bendradarbiavimas su reprezentacine sostinės komanda – Vilniaus „Rytu“ bus sėkmingas ir ilgalaikis, atveriantis naujas galimybes vilniečiams mėgautis kokybe.“

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos