D. Dirkstys prašo kovos taisyklių pakeitimo bei siūlo pinigų M. Narauskui: „Nežinau, kaip kitaip galėčiau ruoštis artėjančiai mūsų kovai“ © UTMA nuotr.

Rugsėjo 28-ąją dieną „Žalgirio“ arenoje „UTMA 9“ renginyje planuota perkelta Dominyko Dirksčio (4-1 UTMA) ir Mindaugo Narausko (2-1 UTMA) kova dėl šios organizacijos čempiono diržo vėl susidūrė su nesklandumais.

Kova turėjo įvykti kikbokso taisyklėmis svorio iki 81 kg kategorijoje, tačiau D. Dirkstys dėl neseniai patirtos čiurnos traumos prašo M. Narausko kovoti bokso taisyklėmis bei siūlo jam sumokėti keturženklę sumą.

„Praėjusią savaitę, dieną iki kovos, pasukau čiurna. Gerai, kad kova vyko bokso taisyklėmis, tai man tą koją subintavo, uždėjo bokso batus ir taip galėjau varžytis. Nežinau, kaip kitaip galėčiau ruoštis artėjančiai mūsų kovai – aš negaliu lakstyti, negaliu spirti, negaliu gintis. Man atkrenta 70-80 proc. pasiruošimo. Esmė, jog siūlau tau 1 tūkst. eurų ir dar galime sugalvoti kažkokias sąlygas, kad taisyklės būtų pakeistos į bokso taisykles. Gali išlikti tie patys raundai ir viskas tas pats, tiesiog bokso taisyklės. Tu turi supratimą, nesi kaip Vikšraitis (Henrikas Vikšraitis, aut. past.), kur nėra supratimo. Turi suprasti – aš negaliu ruoštis. Aš su tokia trauma negaliu pasirodyti, bet yra variantas – bokso taisyklės, per daug nejudant galiu ruoštis kovai ir galėtume ją parodyti. Tikiuosi, kad turi supratimą ir žiūrėsime, ką Mindaugas pasakys“, – socialiniame tinkle „instagram“ kalbėjo D. Dirkstys.

D. Dirkstys ir M. Narauskas pirmą kartą ringe susitiko dar 2023 m. lapkričio mėnesį, o tuomet svorio kategorijoje iki 84 kg. (M. Narausakas svėrė 77,7 kg., D. Dirkstys – 84,2 kg.) kovą laimėjo M. Narauskas, kuris trečiajame raunde pasiuntė D. Dirkstį į nokdauną.

Atsakomoji šių kovotojų dvikova turėjo įvykti dar šių metų balandį svorio kategorijoje iki 80 kg. nefigūruojant UTMA čempionų diržui, tačiau kovos dieną D. Dirkstys atsidūrė ligoninėje, kadangi jis išgyveno patį sunkiausią svorio metimą savo karjeroje, kai per 6 dienas numetė net 10 kilogramų. Būtent dėl šios priežasties kovotojas atsidūrė ligoninėje.

D. Dirkstys dar praeitą savaitę kovojo „Bazara 0 Fight Club“ turnyre Latvijoje, kuriame nesunkiai nugalėjo latvį Maksimą Mozolį, tačiau kova vyko neįprastomis sąlygomis bei buvo kovojama 3 raundus po 2 minutes. Būtent šios kovos pasiruošime D. Dirkstys ir susižeidė koją, dėl kurios ir nori keisti artėjančio „UTMA 9“ renginio kovos taisykles.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos