„Wolves“ atskleidė sezono biudžetą ir išsikeltus tikslus © „Wolves“ nuotr.

Ketvirtadienį Vilniaus „Wolves Twinsbet“ klubo surengtoje spaudos konferencijoje buvo atskleisti sezono tikslai ir biudžetas.

Klubo direktorius Andrius Žiauberis atskleidė ir pasidžiaugė, jog ekipos rungtynės praėjusiame sezone pritraukė 115 tūkst. žiūrovų, o tai yra net keturis kartus daugiau nei sezone, kai „Wolves Twinsbet“ dar rungtyniavo Alytuje.

Taip pat paskelbta, jog Vilniaus klubas kitais metais persikels treniruotis į sostinę – šiuo metu komanda treniruojasi Širvintose, o į Europos taurės išvykos rungtynes komanda skraidys užsakomaisiais reisais.

Šio sezono Vilniaus „Wolves Twinsbet“ biudžetas yra kiek sumažėjęs – praėjusiame sezone ekipa disponavo 5 mln. ir 8 tūkst. eurų biudžetu, o šiemet komandos biudžetas siekia 4,956 mln. eurų. Visgi praėjusiais metais investuotojų indėlis siekė 3,1 mln. eurų, o šiemet jis sumažėjo iki 2,6 mln. eurų. Šiuo aspektu pasidžiaugė klubo direktorius, kadangi komanda bus mažiau priklausma nuo investuotojų, o labiau atsirems į rėmėjų skiriamus pinigus.

„Wolves Twinsbet“ iš parduodamų bilietų sieks uždirbti beveik dvigubai daugiau – praėjusiame sezone klubas iš žiūrovų bilietų uždirbo 300 tūkst. eurų, o šiemet planuojama uždirbti 591 tūkst. eurų.

Tuo tarpu sostinės klubo sporto direktorius Donatas Zavackas pristatė komandos išsikeltus tikslus – „Betsafe-LKL“ bei Karaliaus Mindaugo taurės finalai bei Europos taurės atkrintamosios.

„Europos taurėje mūsų varžovai yra labai pajėgūs, turnyras stiprėja. Mūsų grupė labai stipri, bet kartelės nenuleidžiame ir norime patekti į atkrintamąsias. Kai kurių klubų biudžetai viršija mūsų, bet sportas tuo ir įdomus, kad ne viską lemia piniginė. Daug ką lemia krepšininkai ir pats susižaidimas. Keliame sau ambicingą tikslą. Pastaruosius dvejus metus nepatekome į KMT finalinį ketvertą, tad tikslas minimum būtų bent jau ten patekti. Žinoma, kad norime laimėti titulą, bet reikia pradžioje patekti į ketvertą, o tada – finalą“, – teigė D.Zavackas. 

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos