D. Maskoliūnas – naujasis LKL teisėjų departamento narys © fiba.basketball

Buvęs Lietuvos rinktinės žaidėjas ir treneris Darius Maskoliūnas savo karjerą kreipia į naują etapą.

D. Maskoliūnas oficialiai prisijungė prie LKL komandos teisėjų departamento. LKL vadovybė buvusį Eurolygos čempioną ir daugkartinį LKL čempioną pasikvietė siekiant sustiprinti bendradarbiavimo ryšį tarp „Betsafe-LKL“ teisėjų ir lygoje rungtyniaujančių klubų.

„Su Lietuvos krepšinio lygos prezidentu Remigijumi Milašiumi nuolatos palaikydavome ryšį sezono metu. Kartu diskutuodavome ir analizuodavome skirtingas situacijas, dažnai bendraudavome tiek rungtynių metu, tiek joms pasibaigus.

Sulaukus konkretaus pasiūlymo prisijungti prie LKL, neslėpsiu – buvau gerokai nustebęs, reikėjo nemažai pagalvoti, tad atsakymo iš karto nepasakiau. Įsigilinus ko iš manęs tikimasi, nusprendžiau, jog tikrai galiu būti naudingas”, – prisijungimą pakomentavo D. Maskoliūnas.

„Prie komandos prisijungia žmogus, kuris buvęs skirtingose stovyklose – tiek kaip žaidėjas, tiek kaip treneris. Aš žinau, kaip jis bendrauja su komandų vadovais, žaidėjais, treneriais – šis žmogus turi įspūdingą patirtį savo karjeroje ir tikiu, jog šis neįprastas sprendimas pasiteisins“, – sakė R. Milašius.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos