D. Dirksčio treneris įvertino UTMA 9 turnyrą: „Tai buvo didis vakaras“ © V. Gridiajev nuotr.

Dominyko Dirksčio bei Arnesto Naujoko treneris Vadimas Gidiajev įvertino „UTMA 9“ turnyrą vykusį „Žalgirio“ arenoje prie 8 tūkstančių sirgalių. Nepaisant savo kovotojų pralaimėjimų, specialistas viską įvertino pagarbiai.

V. Gidiajev viską dėstė taip:

„VIDINĖ KULTŪRA.

Vakar buvo DIDIS vakaras. Aptarkime, kas vyko. Turėjome didžiausių ir geriausių renginių Lietuvoje, kuris sukvietė kovos menų entuziastus į Žalgirio areną, ir penkis kart tiek prie ekranų.

KĄ TAI RODO?

Kad esame sporto istorijos pokytyje. Daug metų dirbu šioje srityje, ir mano širdis dainuoja, žinant, kad kovos menai užima vis didesnę vietą Lietuvių širdyse. Turiu vilties, kad Krepšinio Šalimi vadinama mūsų Lietuva, kada nors galės girtis ne tik orandžiniais kamuoliais bet ir kovotojų dvasia ir kultūra.

NA, O DABAR APIE KULTŪRĄ, KURIOS MUMS VISIEMS LINKIU.

Mes – visi. Sportininkai, jų šeimos nariai, treneriai, teisėjai, kritikai ir palaikytojai - KURIAME ISTORIJĄ. Mūsų galia ir atsakomybė, ką paliksime po savęs. Kiekvienas vaikas ar suaugęs išėjęs į ringą - jau yra laimėtojas. Žmogaus prigimtis - ieškoti saugumo, tad išėjimas į ringą – jau yra pergalė prieš save patį.

KOVOS MENUOSE NEGALI BŪTI VIENAS – TAU REIKALINGAS OPONENTAS. GERBKIME VIENI KITUS. KURKIM VIDINĘ KULTŪRĄ KARTU. MUMS VISIEMS YRA KUR AUGTI...“

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos