Geros naujienos: UTMA turnyras bus rodomas lietuviškoje televizijoje © UTMA nuotr.

UTMA (Unique and Talented Martial Artists) kovų organizacijos turnyras pirmąsyk bus rodomas per lietuvišką televiziją.

UTMA paskelbė, kad BTV sekmadienį nuo 21.15 transliuos istorinį turnyrą, įvykusį praeitą savaitę. Taip pat netrukus reikėtų laukti naujienų dėl kito renginio kovų.

Oficialiame pranešime rašome: „Praėjo lygiai savaitė po istorinio UTMA kovos menų turnyro, kartu prisiminkime akimirkas iš Nemuno salos, o jau šiandien vakare, 21:15 per BTV, galėsite stebėti UTMA 9 turnyro pakartojimą!

Po audringai praėjusio turnyro, kovos menų bendruomenėje netyla aistros dėl teisėjų darbo UTMA 9 turnyro metu, o šiuo klausimu ateinantį pirmadienį organizacija išplatins pranešimą su organizacijos pozicija ir planu ateičiai šiuo visai kovos menų bendruomenei svarbiu klausimu.

UTMA 10 turnyras – jau lapkričio 2d. Kauno Žalgirio arenoje, o artimiausiomis dienomis savo socialiniuose tinkluose informuosime apie kovas, kurios vyks artėjančiame turnyre!

Dėkojame už magišką laiką Žalgirio arenoje ir kuriamą naują Lietuvos kovos menų istoriją. Džiaugiamės, kad kovos menų fanų su kiekvienu turnyru vis daugėja. Kaip visuomet, pastebėjimų, pagyrimų ar kritikos laukiame komentaruose.“

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos