A. Trinchieri atsiprašė žurnalistų: „Tai buvo mano kaltė“ © Pauliaus Žukausko nuotr.

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Andrea Trinchieri surengtoje spaudos konferencijoje viešai atsiprašė žurnalistų už nemalonų bendravimą ir įžeidžiančius pasisakymus po Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) rungtynių prieš Vilniaus „Ryto“ ekipą.

Žurnalistui, su kuriuo A. Trinchieri nemaloniai bendravo, buvo įteiktas pačio A. Trinchieri kolekcinis vynas.

„Po sekmadienio girdėjau daug triukšmo. Mačiau, jog dalykai pasisuko ne į tą pusę ir noriu atsiprašyti. Labai rimtai priėmiau savo vaidmenį, kaip „Žalgirio“ treneris, treniruoju legendinį, istorinį klubą. Visi turime neįtikėtiną palaikymą iš fanų, bet kokios lyties, bet kokio amžiaus ir tai jaučiu kiekvieną dieną.

Negaliu leisti būti griaunančiu žmogumi, negaliu kurti priešiškumo ir nesutarimų tarp žmonių. Būtent tai padariau. Dar kartą atsiprašau dėl to, kaip visa situacija eskalavo, nenorėjau kažką įžeisti.

Vis dar galiu nesutikti su klausimų turiniu, bet dabar tai nėra svarbu, nes svarbu yra ne tai, ką galvoju, o tą, ką sakau, kaip mano žodžiai yra suvokiami. Tai yra mano kaltė, mano žodžiai buvo nesuprasti“, – kalbėjo treneris iš Italijos.

„Tikrai norėčiau mokėti kalbėti lietuviškai, nes tai yra labai turininga kalba. Manau, jog tuomet būčiau radęs kitokį būdą išsakyti savo mintis. Mėginu, bet nėra lengva. Galiu pasakyti 50-60 lietuviškų žodžių, bet negaliu tinkamai išsireikšti. Jūs darote savo darbą, aš – savo. Neprivalome visuomet sutarti, bet tokia situacija negali pasikartoti, tai buvo mano kaltė.“ – pridėjo A. Trinchieri.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos